Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Νέο «φρένο» στο γήπεδο της ΑΕΚ από το Δήμο

Δημοσιεύθηκε

στις


Το αίτημα για παράταση 45 ημερών της προθεσμίας της δημόσιας διαβούλευσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ ενέκρινε, κατά πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας στην πρόσφατη συνεδρίασή του.
Ο λόγος που η διοίκηση προχώρησε στην παραπάνω απόφαση είναι διότι οι υπηρεσίες του Δήμου δεν έχουν προλάβει να συντάξουν και να καταθέσουν φάκελο με τις θέσεις τους στο ΥΠΑΠΕΝ.
Χαρακτηριστικά, στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος, κ. Άρης Βασιλόπουλος, ενημέρωσε πως ο φάκελος που είναι περίπου 1.000 σελίδες έφτασε στο δήμο αρχές Σεπτεμβρίου και αναρωτήθηκε «πως είναι αδύνατον να αξιολογηθεί και να υπάρχει γνωμοδότηση έως τις 23 Σεπτεμβρίου. Για αυτό το λόγο και με τη σύμφωνη γνώμη της νομικής υπηρεσίας του δήμου έρχεται απόψε το αίτημα της παράτασης.»
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Σώμα πως αν η πρόταση του Δήμου για παράταση δεν γίνει δεκτή από το Υπουργείο τότε θα συγκληθεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο έως τις 22 Σεπτεμβρίου με μοναδικό θέμα τη γνωμοδότηση του σχετικά με τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.
Όπως εύκολα καταλαβαίνετε, μόνο θετικά δεν υποδέχτηκαν από την ΑΕΚ αυτήν την απόφαση αν και όπως τονίζεται από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, κρίνοντας από άλλες περιπτώσεις διαβούλευσης, δεν πρόκειται να δοθεί η παράταση που ζητάει ο δήμος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ