Ελάτε στην παρέα μας

Μοσχάτου - Ταύρου

Νέες εξέδρες στα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ στο Μοσχάτο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος της πόλης, Ανδρέας Ευθυμίου, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι βελτιώσεις στις αθλητικές υποδομές του Δήμου, ζήτησε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Γ. Βασιλειάδη, την έγκριση χρηματοδότησης για την αντικατάσταση και των δύο εξεδρών του Δημοτικού Γηπέδου ποδοσφαίρου στο Μοσχάτο, καθώς επίσης και την αντικατάσταση της εξέδρας στο γηπεδάκι μπάσκετ εντός του ανοιχτού Γηπέδου.
Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αφού παρέλαβε την μελέτη που συνέταξαν οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δήμου και ενέταξε στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το ποσό των 105.000 € για τις παραπάνω εργασίες.
Με την αντικατάσταση των εξεδρών στο Γήπεδο ποδοσφαίρου και μπάσκετ στο Μοσχάτο ολοκληρώνεται ουσιαστικά η αντικατάσταση-βελτίωση των εξεδρών και στα τρία δημοτικά γήπεδα ποδοσφαίρου, στο γήπεδο «Σπ. Γιαλαμπίδης» -Φωστήρα, στο γήπεδο «Χ. Παυλίδης»-Άγιαξ και στο γήπεδο του Μοσχάτου. Μαζί με τις εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα που ήδη έχουν γίνει και στα τρία γήπεδα δημιουργούνται σύγχρονες αναβαθμισμένες αθλητικές υποδομές. Παράλληλα ο Δήμος προετοιμάζεται και για εργασίες βελτίωσης αναβάθμισης των κλειστών γυμναστηρίων, όπως συντηρήσεις, αντικαταστάσεις δαπέδων και υγρομονώσεις, κα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ