Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Μήνυμα Φωκιανού και Μαυρίδη σε εργολάβους

Δημοσιεύθηκε

στις


Με αφορμή απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης που ακυρώνει έκπτωση 6% στο μικρό έργο (40.000 ευρλω) «Συντήρηση πεζοδρομίων», ο απελθών Δήμαρχος κ. Φωκιανός αλλά και ο νέος Δήμαρχος κ. Μαυρίδης καθισούν γνωστό στους πάσης φύσεως ενδιαφερομένους τα εξής:
“Ο Δήμος Λυκόβρυσης– Πεύκης δεν πρόκειται να συναινέσει σε φαινόμενα πολύ μικρών εκπτώσεων (π.χ.3 -5%) όταν μάλιστα υπάρχει δυνατότητα μεγαλύτερων εκπτώσεων.  Ο Δήμος Λυκόβρυσης– Πεύκης δεν ανέχεται πρακτικές τύπου π.χ. να λαμβάνονται έντυπα για κατάθεση προσφορών από 39 (τριάντα εννέα) εργοληπτικές εταιρείες και να προσέρχονται 3 με προσφορές 3,4 και 6% (η περίπτωση της απορριφθείσας προσφοράς ).
Ο Δήμος Λυκόβρυσης– Πεύκης δεν πρόκειται να αποδεχθεί πρακτικές μη κατάθεσης προσφορών για έργα 400.000 ευρώ (ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ Ι) όταν μάλιστα έλαβαν 93 (ενενήντα τρεις) εργοληπτικές εταιρείες δικαιολογητικά. Προσήλθαν 50 -60 εκπρόσωποι εταιρειών την ημέρα της δημοπρασίας –όπου οι μεταξύ τους συζητήσεις(;) ήταν έντονες στον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού κτιρίου της Δημοτικής Ενότητας Λυκόβρυσης– χωρίς τελικά να καταθέσει πρόταση ούτε μια εταιρεία.
Ας μην αυταπάται κανείς. Οι εποχές των μονοψήφιων εκπτώσεων (3% – 5%) παρήλθε οριστικά και αμετάκλητα. Μετά από αυτά τα γεγονότα αποδεικνύεται πόσο άστοχη και άδικη ήταν η επίθεση στη Δημοτική Αρχή παλαιών και νεόκοπων αρχηγών παρατάξεων για δήθεν μικρό χρονικό διάστημα για λήψη τευχών δημοπράτησης του έργου «Συντήρηση Πεζοδρομίων»”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ