Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Κ. Μητσοτάκης από το Μαρούσι: “Αποστολή μας να διορθώσουμε όλα τα κακώς κείμενα μιας Ελλάδας που έρχεται από το παρελθόν”

Δημοσιεύθηκε

στις

Χιλιάδες πολίτες έδωσαν το παρών στην πρώτη συγκέντρωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που έλαβε χώρα στην “καρδιά” του Αμαρουσίου, και συγκεκριμένα στην πλατεία Κασταλίας.

«Ξέρω ότι το κλίμα στην ελληνική κοινωνία τις τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ βαρύ. Και ξέρω ότι όλοι μας είμαστε στεναχωρημένοι, θυμωμένοι, οργισμένοι γι’ αυτό το τραγικό ατύχημα το οποίο στοίχισε τις ζωές σε 57 συμπολίτες μας, ανάμεσά τους πολλά νέα παιδιά. Και ξέρω πολύ καλά, φίλες και φίλοι, ότι η καλύτερη δικαίωση για τη θυσία αυτών των παιδιών είναι να εξασφαλίσουμε ότι αυτό το οποίο έγινε στα Τέμπη δεν θα ξαναγίνει ποτέ στη χώρα μας», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στην πρόσφατη σιδηροδρομική τραγωδία που συγκλόνισε τη χώρα.

Και συνέχισε: «Είναι μια αποστολή την οποία πρέπει να αναλάβουμε. Να διορθώσουμε όλα τα κακώς κείμενα μιας Ελλάδας που έρχεται από το παρελθόν, μιας Ελλάδας η οποία μας πληγώνει, μιας Ελλάδας η οποία δεν μας εκφράζει, μιας Ελλάδας η οποία δεν αξίζει στη νέα γενιά».

 

 

 

 

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι το 2019 παρέλαβε μια χώρα η οποία ήταν ουραγός στην ανάπτυξη στην Ευρώπη και σήμερα έχει τη δεύτερη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κοντά στο κλείσιμο της ομιλίας του, ο πρωθυπουργός τόνισε πως «έχουμε πετύχει πολλά, μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα», πως «θα μάθουμε από τα λάθη μας και θα προχωρήσουμε μπροστά, αλλά ο δρόμος είναι ένας».

 

Ισχυρή παρουσία από βουλευτές του Β. Τομέα

Στο πλευρό του πρωθυπουργού βρέθηκε πληθώρα μελών της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ αυτών η Ν. Κεραμέως, ο Α. Γεωργιάδης, ο Κ. Χατζηδάκης, ο Γ. Κουμουτσάκος και ο Δ. Καιρίδης. Ο κ. Καιρίδης μάλιστα σε σχετική δήλωσή του ανέφερε χαρακτηριστικά: “Το Μαρούσι, το εμβληματικό προάστιο της βόρειας Αθήνας που φιλοξενεί, εκτός των άλλων, τα γραφεία ελληνικών επιχειρήσεων που αντιπροσωπεύουν περίπου το 25% του ελληνικού ΑΕΠ, έστειλε σήμερα το μεσημέρι ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας.
Η παρουσία και η ομιλία του Πρωθυπουργού, Κυριάκος Μητσοτάκης, προσέλκυσε χιλιάδες πολίτες που τον υποδέχθηκαν με αγωνιστικό ενθουσιασμό. Ο ίδιος δεσμεύτηκε ότι μετά τα Τέμπη, είμαστε ακόμα πιο αποφασισμένοι να προχωρήσουμε στις μεγάλες αλλαγές που χρειάζονται στο ελληνικό δημόσιο, χωρίς συμβιβασμούς. Η εμπιστοσύνη του κόσμου, μέσα στη δύσκολη συγκυρία που περνάμε, είναι δύναμη και ενθάρρυνση για όλους μας, πριν τη μεγάλη πολιτική μάχη των εκλογών που έρχονται.”
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ