Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

«Καρφιά» για Δούρου από την Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου

Δημοσιεύθηκε

στις


«Να αναλάβει επιτέλους η Περιφέρεια Αττικής τις διαχρονικές ευθύνες της για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Χαϊδαρίου», καλεί με πρόσφατη ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Συνεργασία Πολιτών», η οποία συγκεκριμένα τονίζει: «Οι καταστροφικές πλημμύρες ανέδειξαν με τραγικό τρόπο την έλλειψη σχεδιασμού και την διαχρονική αδιαφορία της Περιφέρειας για την εξεύρεση οριστικής λύσης.
Δυστυχώς, λίγες μόνο ημέρες μετά η Περιφέρεια συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα και να πετά την μπάλα στην εξέδρα αρνούμενη να αναλάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις για να ξεκινήσει η υλοποίηση ενός πολύ σημαντικού έργου για τους Χαϊδαριώτες.
Κονδύλια εγγεγραμμένα στον προϋπολογισμό της περιφέρειας για το Χαϊδάρι υπάρχουν το μόνο που χρειάζεται είναι βούληση, συντονισμένη δράση και επικαιροποιημένο σχέδιο. Για να μην ξαναζήσουμε εικόνες ντροπής οφείλουμε όλοι μαζί – με τους όμορους δήμους – να διεκδικήσουμε για τους πολίτες της Δυτικής Αθήνας ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης. Το Χαϊδάρι δεν είναι και δεν θα επιτρέψουμε να γίνει αποθήκη ψυχών.»

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ