Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

“Καπνοί” στις σχέσεις Δήμου και παλαιμάχων ΑΕΚ

Δημοσιεύθηκε

στις


Ανακοίνωση-διαμαρτυρία εξέδωσαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ, με αφορμή την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος να διαθέσει στο σωματείο του Αττάλου την διαχείριση των ωρών προπόνησης, στον αθλητικό χώρο της Καμινάδας.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:«Με ιδιαίτερη έκπληξη πληροφορηθήκαμε την “απόφαση” του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, η οποία ανάγει σε απόλυτο διαχειριστή του προγράμματος ωρών άθλησης, στο προπονητηριο της Καμινάδας, (ιδιοκτησίας Ο.Σ.Κ.) στην Νέα Φιλαδέλφεια, το τοπικό αθλητικό σωματείο  Άτταλος Ν.Φ.
Όπως όλοι γνωρίζουν, στον χώρο αυτό, προπονούνται και αγωνίζονται καθημερινά, 150 αθλητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ, αρκετοί εκ των οποίων στενοί συγγενείς όλων μας, που από το 1924, υπηρετούμε και στηρίζουμε με τον ιδρώτα και το αίμα μας, την αγαπημένη μας Α.Ε.Κ.
Ο σύνδεσμος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Α.Ε.Κ, ΔΕΝ θα επιτρέψει σε κανένα φέρελπι τοπικό παράγοντα, να ενεργήσει εις βάρος των αθλητών του συλλόγου μας κι εμμέσως εις βάρος της αγαπημένης μας  ομάδας , με αμφισβητούμενες αποφάσεις για κανένα μικροπολιτικό και άλλο συμφέρον, οι οποίες μπορεί να  οδηγήσουν στην συρρίκνωση και απομάκρυνση τους, από τον τόπο όπου δόξασαν και μεγαλούργησαν οι πρόγονοι τους.
Είμαστε ψυχή και σώμα μαζί τους, είναι το λαμπρό μέλλον της Α.Ε.Κ, και αναμένουμε εμπράκτως την ΑΜΕΣΗ αποκατάσταση της όποιας αδικίας δημιουργεί η απόφαση αυτή, με συνέπεια την διατάραξη των σχέσεων ισορροπίας και συνεργασίας, μεταξύ των συστεγαζόμενων αθλητικών σωματείων.
Η Α.Ε.Κ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ