Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Η θέση του Φ. Τσομπάνογλου στην “κόντρα” Χατζησαββίδη – Λαϊκής Συσπείρωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Θέση στην “κόντρα” που έχει ανοίξει μεταξύ του Αντιδημάρχου Οικονομικών Νέας Ιωνίας Α. Χατζησαββίδη και της Λαϊκής Συσπείρωσης παίρνει ο Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Δημιουργία-Αλληλεγγύη, Φ. Τσομπάνογλου.

Ο ίδιος αναφέρει:
“Ο σεβασμός του κυρίου Χατζησαββίδη στον αντίλογο και στον δημοκρατικό διάλογο, σε ένα μείζον ζήτημα που απασχολεί, όχι μόνο τους εργαζομένους του Δήμου μας αλλά όλη την ελληνική κοινωνία, με δεδομένο ότι  τα εργατικά ατυχήματα έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια. 
 
Η πανδημία δεν αφήνει περιθώρια σπέκουλας πάνω στις ζωές των ανθρώπων.
 Ο  κ.Χατζησαββίδης  ασχολείται με τον χρόνο ομιλίας των μελών της Οικονομικής Επιτροπής, που καλώς η κακώς έχουν βάση των νόμων που διέπουν την λειτουργία της αυτοδιοίκησης αυξημένη αρμοδιότητα,αποφασιστική ικανότητα και κυρίως ευθύνες,πολιτικές,θεσμικές αλλά και ατομικές. 
Το ύφος,το ήθος αλλά και την επιχειρηματολογία του κυρίου Χατζησαββίδη την αφήνω στην κρίση των συμπολιτών μας που υφίστανται την χειρότερη Δημοτική αρχή της Μεταπολίτευσης…
Αυταρχισμός και φασιστικές  τακτικές .
Ποινικοποίηση της άλλης άποψης και  ιδιαιτέρως όταν αυτή  συμφωνεί  σε ενα θέμα με  αυτήν άλλου συναδέλφου της Αντιπολίτευσης. 
Κύριε Αντιδήμαρχε .
Ναι φιμώσατε τον κ.Τσουκαλά της ΛΑΣΥ .
Ναι παρανόμως μεθοδεύσατε να γυρίσει το θέμα των Μέσων Ατομικής Προστασίας από το Δημοτικό Συμβούλιο στην Οικονομικη Επιτροπή με προφανή σκοπιμότητα να το περάσετε στα μουλωχτά. 
Όσο με αφορά επί προσωπικού ,η απάντηση μου είναι η ίδια με αυτή που έδωσε μέσα στο κοινοβούλιο,προδικτατορικά ο γέρος της Δημοκρατίας Γεώργιος Παπανδρέου σε έναν βουλευτή του ανάλογου ηθικού διαμετρήματος με τον κύριο Χατζησαββίδη, που έχει πάψει πια να υπογράφει ως “άμισθος Αντιδήμαρχος” , μια και στην παχυλή, αδούλευτη συνδικαλιστική του σύνταξη,προστίθεται πλέον και η σημαντική για την εποχή μας αντιμισθία…
 Είπε λοιπόν σε μια απρεπή παρέμβαση- διακοπή  του από τον έναν λόγω Βουλευτη. 
“Ποιος μίλησε παρακαλώ?” Και όταν του έδειξαν ποιος.. Είπε: “Α, εσείς; Τότε δεν έχει καμιά σημασία”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ