Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Ηράκλειο: Λεωφόρος Κύμης και συντελεστής Φ.Η.Χ. σε πρώτο πλάνο στη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Δημοσιεύθηκε

στις

Την ερχόμενη Τετάρτη (2/12) συνεδριάζει εκ νέου το Δ.Σ. Ηρακλείου Αττικής, με τα θέματα της πολυσυζητημένης επέκτασης της Λεωφόρου Κύμης και της επανεξέτασης του συντελεστή Φ.Η.Χ. για το 2021 να συγκεντρώνουν τα βλέμματα.

Πιο συγκεκριμένα, η συνεδρίαση του Δ.Σ. Ηρακλείου Αττικής θα γίνει την Τετάρτη (2/12) και ώρα 18:00, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

1. «Έγκριση υποβολής αιτήματος σχετικά με την επέκταση της Λεωφόρου Κύμης στα Διοικητικά όρια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής» (Εισηγ. κ. Α.Παπαθανασίου – Αντ/χος κ. Η.Μπάρμπας) (εξ’αναβολής του 12ου θέματος από το 24ο /2020 Δ.Σ)

2. «Καθορισμός συντελεστών τελών χρήσεως πεζοδρομίων και πλατειών και γενικά κοινοχρήστων χώρων για το έτος 2021» (ΕΙΣΗΓ. κ. Ε.Χιώτη – Αντ/χος κ. Δ.Δημητρόπουλος) (εξ’αναβολής του 3ου θέματος από το 24ο /2020 Δ.Σ)

3. «Καθορισμός συντελεστή του φόρου επί των ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων , για το έτος 2021 » (Εισηγ. κ. Ε.Χιώτη – Αντ/χος κ. Δ.Δημητρόπουλος) (εξ’αναβολής του 5ου θέματος από το 24ο /2020 Δ.Σ)

4. «Λήψη απόφασης για την υποβολή πρότασης καθιέρωσης διαφορετικού ωραρίου λειτουργίας των υπαλλήλων του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής» (Εισηγ. κ. Α.Βασιλόπουλος – Αντ/χος κ. Κ.Γεωργοπούλου)

5. «Έγκριση του Ειδικού Σχεδίου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών εξαιτίας Δασικών Πυρκαγιών σύμφωνα με το ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΙΟΛΑΟΣ».
(Εισήγ. Γρ.Δημάρχου)

6. «Έγκριση του σχεδίου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και άμεσης/βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, με την κωδική ονομασία «ΔΑΡΔΑΝΟΣ». (Εισήγ. Γ.Δημάρχου)

7. «Έγκριση του σχεδίου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και άμεσης/βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση σεισμών, με την κωδική ονομασία «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ» . (Εισήγ. Γ.Δημάρχου)

8. «Έγκριση διοργάνωσης εορταστικών εκδηλώσεων Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς 2020» (Εισήγ.κ.Η.Παπαδημητρίου – Εντεταλμένη Δ.Σ. κ. Μ.Ιγγλέζη)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ