Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Ενισχύεται η ομάδα του Γ. Θωμάκου ενόψει των εκλογών

Δημοσιεύθηκε

στις

Ενισχύεται η ομάδα του Γ. Θωμάκου ενόψει των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Κηφισιάς.

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και η  κα Φλώρα Μυρσαλιώτου. Συμμετέχει ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε: «Η  Καθηγήτρια   Ψυχολογίας   κι    Ενεργή   Πολίτης    Φλώρα   Μυρσαλιώτου   είναι   πλέον  μαζί   με   τη   “ΣΥΜΜΑΧΙΑ   ΠΟΛΙΤΩΝ    ΚΗΦΙΣΙΑΣ   –  ΝΕΑΣ   ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ  –   ΕΚΑΛΗΣ”. Είναι    Χαρά   μας,   διότι   οι   Εμπειρίες   της    σε   Προγράμματα    όλων   των   ηλικιών,   καθώς    και   οι    Ευαισθησίες   της   θα   συμβάλλουν    στις   Πολιτικές   Ψυχικής    Ευεξίας» .

Η  κα. Μυρσαλιώτου δήλωσε: “Με Στόχο & Όραμα για έναν Δήμο με Ευτυχισμένους & Υγιείς (Σώμα, Ψυχή, Πνεύμα) Πολίτες Κάθε Ηλικίας, Κάθε Κοινωνικής & Οικονομικής τάξης, με ιδιαίτερη αγάπη για τη συνέχιση της Μικρασιατικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς στη Νέα Ερυθραία στους νεότερους, με παροχές Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας ιδιαιτέρως στα Παιδιά μας, στους Γονείς, στους Εκπαιδευτικούς, στους Ηλικιωμένους, το 2023 Στηρίζω τον Γιώργο Θωμάκο. Ο ίδιος δημιούργησε αυτές τις τόσο σημαντικές δομές που απολαμβάνουν προνομιακά οι δημότες μας, με ειλικρινές & πραγματικό ενδιαφέρον από την πρώτη του θητεία ως Δήμαρχος το 2014 & σκοπεύω να συνεχιστεί η ανάπτυξη αυτή & να κορυφωθεί, για όλους μας όσων συμβιώνουμε σε αυτόν τον Δήμο – Εκάλη, Νέα Ερυθραία & Κηφισιά. Αρμονικά, Ισότιμα, Ισάξια – όπως & ο θρησκευτικός λόγος παροτρύνει να πράττουμε & όπως διδάσκουμε στα παιδιά μας, με δικαιοσύνη”.

Η κα Φλώρα Μυρσαλιώτου: Καθηγήτρια Ψυχολογίας στην Ελλάδα & το Εξωτερικό, με 3 εξειδικεύσεις: Εκπαίδευση, Εργασιακά, Συμβουλευτική (Γενική & Σεξουαλική Υγεία). Μικρασιατικής Καταγωγής με αγάπη & σεβασμό για την Μικρασιατική Ιστορική Κληρονομιά εκ πατρός της, με υπερηφάνεια έχει επιλέξει για τόπο κατοικίας της τη Νέα Ερυθραία από το 2013 (αφού επέστρεψε από την Αγγλία, έκτοτε συμμετέχει αδιάκοπτα ως ενεργός πολίτης στα κοινά του Δήμου Κηφισιάς).

Μέλος Δ.Σ. Ν.Π.Δ.Δ. & επιτροπών & Εθελοντική Εργασία από το 2017 έως σήμερα: Κοινωνική Μέριμνα, Σχολή Γονέων – Υπεύθυνη Προγράμματος 2022/2023, Καλοκαιρινός Παιδότοπος 2021 – Το Παιχνίδι των Συναισθημάτων (Διαχείριση Άγχους των Παιδιών μέσω Τεχνών), ΠΡΟΝΟΗ – ΟΚΑΝΑ, Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή, Επιτροπή Ζωοφιλίας – Βραβευμένη Φιλόζωος.

Επίσης είναι ιδρύτρια του Φιλανθρωπικού Οργανισμού MANA – KENYA: ΠΑΙΔΙΑ & ΜΗΤΕΡΕΣ, εκπρόσωπος της Λέσχης Ελλήνων Σεναριογράφων για τον Δήμο Κηφισιάς, ενώ συμμετείχε στην οργάνωση Φεστιβάλ Κινηματογράφου – Άλσος Κηφισιάς Καλοκαίρι 2020 και στην οργάνωση Σεμιναρίων Σεναριογραφίας – Βίλα Δροσίνη Καλοκαίρι 2022.

Είναι συνεργάτης στις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ έντυπο/online media – πολιτική – ψυχολογία – εκκλησιαστικά – φιλοζωικά – δημοτικά – πολιτιστικά και έχει ONLINE Εκκλησιαστική εκπομπή (you tube/radio από το 2018).

 

 

Ακόμη, τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και η Μπέσσυ Κολοβάκη

Η κα Κολοβάκη δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην οικογενειακή επιχείρηση «Ελαίας Γη» στην Πολιτεία. Συμμετέχει ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε: «Δίνουμε και πάλι τα χέρια με την Μπέσσυ Κολοβάκη στη “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ“. Δραστήρια, Ενθουσιώδηςειδικευμένη σε θέματα Οικογενειακών Σχέσεων, αλλά και με επιχειρηματικές εμπειρίεςΘα Αγωνιστούμε Μαζί και με περισσότερο κέφι από ποτέ, για το Κοινωνικό Πρόσωπο του Δήμου μας».

Η  κα. Κολοβάκη δήλωσε: «Η συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Κηφισιάς είναι για μένα χαρά, τιμή και ευθύνη. Μεγάλωσα  στον Δήμο μας και τον αγαπώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου. Γνωρίζω τις μεταβολές της κάθε συνοικίας μας στο πέρασμα του χρόνου και το αποτέλεσμα που έχει επιφέρει στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Έχω τη διάθεση να προσφέρω και να αφιερώσω χρόνο στα κοινά θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας, όπως το έπραξα κατά τη θητεία μου στην Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Κηφισιάς. Συμμετέχω στη «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης»,του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου. Στο πρόσωπο του κ. Θωμάκου υπάρχει το ήθος, η αξιοπιστία αλλά και  η θέληση η καθημερινότητα των συμπολιτών μας στην Πόλη μας να αναβαθμίζεται συνεχώς διατηρώντας παράλληλα την ιστορικότητα του δήμου μας».

Η Μπεσσυ Κολοβάκη μεγάλωσε στον Δήμο Κηφισιάς και αποφοίτησε από το 1ο  Λύκειο Κηφισιάς. Είναι μητέρα τριών παιδιών.

Διετέλεσε μέλος του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα»  Δήμου Κηφισιάς και ήταν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Γ. Θωμάκου το 2014.

Σπούδασε ψυχολογία BSc,MA και εργάστηκε ως οικογενειακή σύμβουλος σε Μονάδες Εξωσωματικής Γονιμοποίησης και Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής από το 1998 έως και το 2018.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά  στην  οικογενειακή επιχείρηση με αντικείμενο την εστίαση, το γνωστό χώρο στην Πολιτεία Ελαίας Γη (1976).

Συμμετείχε σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και έχει εθελοντική δράση σε θέματα που αφορούν στην κοινωνική προσφορά.

 

 

Τέλος, τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και ο Ζωγράφος- πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ερυθραίας Απόστολος (Τόλης) Κακογιάννης.

Ο κ. Κακογιάννης συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος τόνισε «Η φαντασία και ευαισθησία των ανθρώπων της Τέχνης συνδυάζεται πολύ αρμονικά με τις απαιτήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο γνωστός σε όλους πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ερυθραίας- Ζωγράφος Τόλης Κακογιάννης, που υποδεχόμαστε με χαρά στη «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών» έχει υπηρετήσει με αγάπη και πάθος τη Νέα Ερυθραία. Η καλλιτεχνική και επαγγελματική του δραστηριότητα, μαζί με την εμπειρία  τον βοηθούν πολύ να είναι δημιουργικός κι επινοητικός, με συγκεκριμένες προτάσεις για τον τόπο. Μαζί θα εργαστούμε μεθοδικά για να φέρουμε κοντά τα οράματα μας για την Νέα Ερυθραία και τον Δήμο μας».

Ο κ. Κακογιάννης επεσήμανε: «Με τα κοινά ασχολούμαι πάνω από 15 χρόνια και έχω υπηρετήσει και βοηθήσει τον Δήμο μου από θέσεις ευθύνης (Δημοτικός Σύμβουλος, Γραμματέας Δ.Σ, Αντιπρόεδρος Πνευματικού Κέντρου κ.α.). Σήμερα μπορώ να συμβάλλω  με όλες τις δυνάμεις μου σε έργα και δράσεις που μπορούν να βελτιώσουν τις πόλεις μας και φυσικά τη Νέα Ερυθραία, τόπο καταγωγής και διαμονής μου.

Συντάσσομαι με τον Γιώργο Θωμάκο άνθρωπο με ήθος και Δήμαρχο με πρόγραμμα και αγάπη για τον Δήμο του. Έχει τις γνώσεις και την αυτοδιοικητική εμπειρία και μπορεί να πάει τον Δήμο Κηφισιάς ένα βήμα πιο μπροστά».

Ο ζωγράφος Απόστολος (Τόλης) Κακογιάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ερυθραία. Είναι πατέρας δύο παιδιών.

Σπούδασε ζωγραφική, ελεύθερο σχέδιο και αρχιτεκτονικό με καθηγητή τον Βρασίδα Βλαχόπουλο αλλά και κάτω από την εποπτεία του μεγάλου δασκάλου Τσαρούχη. Έχει συμμετάσχει σε  περισσότερες από 15 εκθέσεις ζωγραφικής και έχει λάβει πολλές τιμητικές βραβεύσεις ενώ έργα του εκτίθενται σε δημόσιους χώρους και ιδιωτικές συλλογές.

Υπηρέτησε ως υπαξιωματικός στα Τεθωρακισμένα Άρματα μάχης.

Η Αυτοδιοικητική εμπειρία είναι πάνω από 15 χρόνια, πρώην Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ερυθραίας, έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος, Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου, Σύμβουλος στη Δημοτική Επιχείρηση, Σύμβουλος ΣΠΑΠ, Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου και Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Εργάστηκε σε μεγάλες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα στην οργάνωση εσωτερικών χώρων και τμημάτων ζωγραφικής. Το 1982 δημιούργησε τη δική του επιχείρηση με αντικείμενο τον σχεδιασμό διαφημιστικών κατασκευών και εκθέσεων ενώ το 2003 εταιρεία του ασχολήθηκε με τον σχεδιασμό και την εμπορία καθισμάτων συμμετέχοντας σε 28 ολυμπιακά έργα.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ