Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Δ.Σ. Νέας Ιωνίας: Συνεδριάση με 22 θέματα στην ημερήσια διάταξη

Δημοσιεύθηκε

στις


Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας συνεδριάζει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Αγ. Γεωργίου 40), τη Δευτέρα 11 Μαϊου και ώρα 19.30 προκειμένου να συζητηθούν τα κατωτέρω θέματα:
– Συζήτηση επί κατατεθέντος αιτήματος κατοίκων της Ελευθερούπολης, περί εγκατάστασης των γραφείων του συλλόγου «Α.Ε. Ελευθερούπολης» επί της οδού Σελευκείας.  
– Παραχώρηση θέσης στάθμευσης Ι.Χ. αυτοκινήτου στην οδό Ιωαννίνων 52 στη Νέα Ιωνία.
– Παραχώρηση θέσης στάθμευσης Ι.Χ. αυτοκινήτου στην οδό Ραμνούντος 41 στη Νέα Ιωνία.
– Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη δένδρου επί των οδών Σμύρνης 82 και Ικαρίας.
– Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη δένδρου επί της οδού Μερσίνης 12.
– Διοικητική αποβολή του κ. Στέφανου Τσιμινικάκη, από κατειλημμένη δημοτική έκταση που εμπεριέχεται στον Κοινόχρηστο Χώρο (στη συμβολή των οδών Χίου και Λήμνου Κ.Χ. Γ572) και την απομάκρυνση των ευρισκομένων σε αυτή, περίφραξης και σκαλωσιών, προκειμένου να διαμορφωθεί ο Δημοτικός κοινόχρηστος χώρος.`
– Έγκριση μελέτης του έργου:«Συντήρηση ασφαλτοταπήτων δημοτικών οδών και αύλειων χώρων σχολείων έτους 2015».
– Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου:«Συντήρηση ασφαλτοταπήτων δημοτικών οδών 2013-2014».
– Ορισμός Επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους για το έργο: «Διαμόρφωση των Κ.Χ.Γ559 ΚΑΙ Γ572 ( πλατείες) της περιοχής Ανθρακορυχείων».
– Εκπόνηση και εφαρμογή τοπικού σχεδίου διαχείρισης απορριμμάτων με διαδημοτική συνεργασία.
– Προγραμματισμός σύναψης συμβάσεων ιδιωτικού δικαίου δίμηνης διάρκειας έτους 2015 για την κάλυψη των αναγκών της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας για το πρόγραμμα «δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες».  
– Αποδοχή επιχορήγησης (β΄ δόση) Υπουργείου Εσωτερικών για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης και κατανομή της στις Σχολικές Επιτροπές Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και κάλυψη της δαπάνης για την υλοποίηση του θεσμού του σχολικού τροχονόμου για το α’ εξάμηνο του 2015.
– Επιστροφή χρημάτων από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ: «Αξιοποίηση της Ηλιακής Ενέργειας στη δημοτική συγκοινωνία του Δήμου της Νέας Ιωνίας».
– Έγκριση συνδιοργάνωσης με τον Σύλλογο Κρητών Νέας Ιωνίας για τον εορτασμό της επέτειο της Μάχης της Κρήτης και έγκριση της σχετικής δαπάνης και διάθεση πίστωσης.  
– Έγκριση επιχορήγησης του αθλητικού συλλόγου «ΟΛΥΜΠΙΟΙ» για τη συνδιοργάνωση του διεθνή αγώνα υπεραποστάσεως με την ονομασία «ΔΟΛΙΧΟΣ» και διάθεση πίστωσης.
– Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης ή μη για την υπ αριθμ. 66/2015 πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με την επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο.) ΝΠΔΔ Δήμου Νέας Ιωνίας.
– Διαγραφή ποσού, από χρηματικούς καταλόγους. (11287/30-4-2015)
– Διαγραφή ποσού, από χρηματικούς καταλόγους. (11730/6-5-2015)
– Διαγραφή ποσού, από χρηματικούς καταλόγους. (11732/6-5-2015)
– Διαγραφή ποσού, από χρηματικούς καταλόγους. (11733/6-5-2015)
– Διαγραφή ποσού, από χρηματικούς καταλόγους. (11735/6-5-2015)
– Διαγραφή ποσού, από χρηματικούς καταλόγους. (11741/6-5-2015)

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ