Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Δημοτικές εκλογές: Οι πρώτες υποψήφιες στο πλευρό της Μαρίνας Σταυράκη – Πατούλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανακοινώθηκαν οι πρώτες υποψήφιες στο πλευρό της Μαρίνας Σταυράκη – Πατούλη, υποψήφιας δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης στις δημοτικές εκλογές του 2023.

 

Νότα Σοκορέλη

Με την υποψηφιότητα της Μαρίνας Σταυράκη Πατούλη, στη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής Λυκόβρυσης – Πεύκης συντάσσεται η Νότα Σοκορέλη, εν ενεργεία δημοτική σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Με αφορμή τη συστράτευση της Νότας Σοκορέλη, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, δήλωσε:

«Η δήλωση στήριξης της Νότας Σοκορέλη στο πρόσωπό μου και η εμπιστοσύνη της είναι ιδιαίτερα τιμητική για εμένα. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και την εμπειρία μας με τη Νότα, μια γυναίκα δυναμική, ικανή και καταξιωμένη στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Με πολυετή ενασχόληση με τα κοινά, και από όποια θέση υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση, από το 2010 μέχρι σήμερα, έχει αφήσει το θετικό της αποτύπωμα. Έχει ξεχωρίσει για το ήθος, την υπευθυνότητα, την εργατικότητά της. Η αγάπη της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και στην πόλη όπου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, τη Λυκόβρυση, αποτελεί κίνητρο και κινητήριος δύναμή της. Άνθρωπος με κοινωνικές ευαισθησίες κατά τη διάρκεια της αυτοδιοικητικής της πορείας έχει ασχοληθεί με την προάσπιση της ισότητας των φύλων, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων, την προστασία του περιβάλλοντος. Μαζί θα διεκδικήσουμε τη Δημοτική Αρχή και θα εργαστούμε για το κοινό όραμά μας για έναν Δήμο σύγχρονο, ισχυρό, αλληλέγγυο με μια δυναμική Δημοτική Αρχή δίπλα στον πολίτη».

H Νότα Σοκορέλη, δήλωσε: «Με πνεύμα ενότητας, αλληλεγγύης και προόδου συντάσσομαι με τη Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, για να κάνουμε πράξη όλα όσα οραματιζόμαστε για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Από το 2010, από όποια θέση ευθύνης ανέλαβα, διαχειρίστηκα με απόλυτη διαφάνεια και με σεβασμό τα θέματα της πόλης που αγαπώ, τη Λυκόβρυση. Ως γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού προσέφερα με όλες μου τις δυνάμεις για την υλοποίηση των στόχων και του έργου αρμοδιότητάς μου. Σε πνεύμα ενότητας, και με σεβασμό στις προηγούμενες διοικήσεις, ενώνω τις δυνάμεις μου με τη Μαρίνα, για έναν Δήμο όπως αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας».

 

 

Πέγκυ Γρίβα

Με την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, στη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής Λυκόβρυσης – Πεύκης συντάσσεται η Πέγκυ Γρίβα, με πολυετή επαγγελματική διαδρομή στη φαρμακευτική βιομηχανία και ενεργό δράση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

 

 

Με αφορμή τη συστράτευση της Πέγκυς Γρίβα, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε:

«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Πέγκυ Γρίβα, μια γυναίκα δραστήρια και δυναμική, με αγάπη για την πόλη της, την Πεύκη. Η ενεργός δράση της στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και η δραστηριοποίησή της κοντά στα παιδιά και στη νεολαία του Δήμου μας, την καθιστούν μια υποψήφια που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί κατάλληλα σε μια νέα διοίκηση του Δήμου, η οποία θα έχει ως προτεραιότητα την ενθάρρυνση της αθλητικής παιδείας και της ενασχόλησης των νέων μας με τον αθλητισμό. Η επαγγελματική της εμπειρία στον τομέα της φαρμακευτικής βιομηχανίας, μπορεί να αξιοποιηθεί εποικοδομητικά σε θέματα υγείας, κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης. Μαζί και με την Πέγκυ, θα διεκδικήσουμε τη Δημοτική Αρχή και θα εργαστούμε για το κοινό όραμά μας για έναν Δήμο σύγχρονο, ισχυρό, αλληλέγγυο με μια δυναμική Δημοτική Αρχή δίπλα στον πολίτη».

H Πέγκυ Γρίβα, δήλωσε: «O ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι από μόνος του ένα μεγαλείo. Αυτό αγαπώ από παιδί, αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Από σήμερα βάζω στη δική μου εξίσωση και τις προσπάθειες της υποψήφιας Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη. Δίπλα της για τη νέα μέρα στον Δήμο μας, με σχέδιο για την ανάπτυξη και εξέλιξη του πολιτισμού και του αθλητισμού. Αναγνωρίζοντας την τεράστια προσφορά των αθλητικών Συλλόγων και Σωματείων στην πόλη μας, στη διάπλαση και διαπαιδαγώγηση της νέας γενιάς, στην καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας, του αθλητισμού και στην ανάπτυξη μιας υγιούς προσωπικότητας των νέων, ενώνω τις δυνάμεις μου με τη Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, για έναν Δήμο που θα προσφέρει ίσες ευκαιρίες σε όλους, όπως αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας. Στόχος μας είναι ενωμένοι να υπηρετήσουμε το κοινωνικό καλό με αφοσίωση και δικαιοσύνη προς τον πολίτη».

Η Πέγκυ Γρίβα, έχει πραγματοποιήσει σπουδές στη φυσική αγωγή, στην κλινική διαιτολογία, αλλά και στη διοίκηση – μάρκετινγκ στη φαρμακευτική. Δραστηριοποίειται επαγγελματικά στο υγειονομικό τμήμα γνωστής φαρμακευτικής εταιρίας. Παράλληλα, διαιτητεύει σε αθλητικές συναντήσεις στην καλαθοσφαίριση στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

 

Άννα Ασπραδάκη

Με την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, στη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής Λυκόβρυσης – Πεύκης συντάσσεται η Άννα Ασπραδάκη, δημοτική σύμβουλος και εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Δημόσιων και Διεθνών Σχέσεων Λυκόβρυσης – Πεύκης.

 

 

Με αφορμή τη συστράτευση της Άννας Ασπραδάκη, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε:

«Η εμπιστοσύνη της Άννας Ασπραδάκη στο πρόσωπό μου, και η δήλωσή της να συστρατευθεί στην προσπάθεια για έναν Δήμο ισχυρό και αλληλέγγυο, είναι ιδιαίτερα τιμητική για εμένα. Η Άννα Ασπραδάκη, έχοντας υπηρετήσει στο παρελθόν τον Δήμο μας από τη θέση της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Εκπαίδευσης και Εθελοντισμού, της Προέδρου του ΚΟΙ.Π.Α.Π, αλλά και ως εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου μας, αποδεδειγμένα διαθέτει την εμπειρία και την ικανότητα να συμβάλει θετικά στην υλοποίηση του οράματος και του προγράμματός μας. Με την προσφορά της στον άνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο, όπως και με την συνέπεια με την οποία υπηρετεί τις θέσεις και τις πράξεις της, έχει κερδίσει την αναγνώριση και την αποδοχή των πολιτών. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και την εμπειρία μας, και με ξεκάθαρη άποψη τοποθετούμαστε στα θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας, δίνοντας τον κοινό μας αγώνα για να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των δημοτών. Ενωμένοι θα διεκδικήσουμε τη Δημοτική Αρχή και θα εργαστούμε για το κοινό όραμά μας για έναν Δήμο σύγχρονο, ισχυρό, αλληλέγγυο με μια δυναμική Δημοτική Αρχή δίπλα στον πολίτη».

 

Η Άννα Ασπραδάκη, δήλωσε: «Μετά την απόφαση του Δημάρχου και φίλου Τάσου Μαυρίδη, να μην πολιτευτεί στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, και έχοντας αποκτήσει αυτοδιοικητική εμπειρία στην πράξη μέσα από διαφορετικές θέσεις ευθύνης που υπηρέτησα από το 2014, αποφάσισα στο επόμενο αυτοδιοικητικό μου βήμα στις εκλογές του 2023 να πορευτώ μαζί με τη Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη. Μας συνδέουν κοινοί αγώνες από το 2014, μας ενώνουν κοινές αξίες, μας ενώνουν η εργατικότητα, η όρεξη για δουλειά, η διάθεση για προσφορά. Είμαστε αληθινές, ειλικρινείς και έχουμε την τόλμη να τοποθετηθούμε δημόσια για όλα τα ζητήματα. Θα συνεχίσω, όπως έχω πράξει και στο παρελθόν, με αμείωτο ρυθμό, τη μάχη υπέρ της κοινής λογικής και κατά του λαϊκισμού, της συκοφαντίας, των ουτοπικών και ανεδαφικών λύσεων στα πραγματικά προβλήματα του Δήμου μας. Αδιαπραγμάτευτα θέματα της ατζέντας μου θα είναι η άψογη συνεργασία με τους δημότες, η προσφορά, η αλληλεγγύη και η ανθρωποκεντρική προσέγγιση όλων των θεμάτων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν τα προηγούμενα χρόνια και θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω ότι με την ίδια συνέπεια που υπηρέτησα τον Δήμο και τους δημότες κατά τα προηγούμενα χρόνια, με την ίδια συνέπεια θα πορευτώ και στο μέλλον. Προχωράμε δυνατά με τη Μαρίνα για έναν Δήμο ισχυρό με δημότες ισχυρούς».

 

Η Άννα Ασπραδάκη, έχει σπουδάσει τουρκική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Κωνσταντινούπολης, και διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας σε σύγχρονα πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ