Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Δημιουργία Αλληλεγγύη: “H Δήμαρχος “επιβραβεύει” τους εργαζόμενους καθαριότητας με περικοπές επιδομάτων”

Δημοσιεύθηκε

στις

Η δημοτική παράταξη “Δημιουργία Αλληλεγγύη” καταγγέλλει την απόφαση της Δημάρχου να να κόψει άμεσα το επίδομα Βαριάς και Ανθυγιεινής Εργασίας (ΒΑΕ) για τους εργαζόμενους στο αμαξοστάσιο του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην σχετική επιστολή της παράταξης του κ. Μανούρη, ο Δήμος Νέας Ιωνίας είναι ο πρώτος Δήμος της χώρας που δεν περίμενε καν ενδεχόμενη παράταση προθεσμιών και έσπευσε να ανοίξει το δρόμο για την κατάργηση των επιδομάτων.

Αναλυτικά

“Μία ακόμη δυσάρεστη πρωτιά για το Δήμο Νέας Ιωνίας – Κόβει πρώτος το επίδομα βαριάς και Ανθυγιεινής Εργασίας στους εργαζόμενους

Την αιφνιδιαστική “σπουδή” της Δημοτικής Αρχής να κόψει άμεσα το επίδομα Βαριάς και Ανθυγιεινής Εργασίας (ΒΑΕ) για τους εργαζόμενους στο αμαξοστάσιο του Δήμου Νέας Ιωνίας καταγγέλλει η παράταξη “Δημιουργία Αλληλεγγύη”.

Σε μία περίοδο όπου ο Δήμος Νέας Ιωνίας χαρακτηρίστηκε ως “ειδική επιδημιολογική περίπτωση” σε κρούσματα πανδημίας, η Δημοτική Αρχή διάλεξε να “επιβραβεύσει” τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, που σήκωσαν όλο το βάρος των απολυμάνσεων, με την κατάργηση του επιδόματος ΒΑΕ. Μάλιστα, η Νέα Ιωνία είναι ο πρώτος Δήμος της χώρας που δεν περίμενε καν ενδεχόμενη παράταση προθεσμιών και έσπευσε να ανοίξει το δρόμο για την κατάργηση των επιδομάτων.

Γιατί τέτοια “σπουδή” κυρία Δήμαρχε, όταν πρόκειται για αντιεργατικές επιλογές;

Για την Παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη»

Ο Επικεφαλής

Παναγιώτης Μανούρης

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Χριστοδούλου Βασίλειος, Καναβός Μιλτιάδης, Τσομπάνογλου Φώτιος, Λάμπρου Χαράλαμπος, Λαζαρίδης Ιωάννης, Κλάρα Αναστασία, Παπαμαργαρίτης Ευθύμιος, Σκευοφύλαξ Σωτήριος, Αναμουρλόγλου Χρήστος, Τσιακαλάκης Γεώργιος, Αγγελακοπούλου Αναστασία- Ελένη, Στέφας Γεώργιος, Ναϊσίδου Σοφία, Κουλουριώτη Μαρία – Ελισάβετ.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ