Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Δήμος Μπροστά+: “Πολιτική νίκη η αποχώρηση Μαυρίδη”

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε σχόλιο για την αποχώρηση του Τ. Μαυρίδη από την κούρσα των δημοτικών εκλογών του 2023 προέβη η δημοτική παράταξη “Δήμος Μπροστά+”.

Όπως αναφέρει:

“Η απόφαση του Τάσου Μαυρίδη να μην είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2023, ήταν αναμενόμενη, καθώς γνωρίζει πλέον ότι η κοινωνία ξεκάθαρα επιθυμεί να αλλάξει το αυτοδιοικητικό πρόσημο.

 

Η πίεση της κοινωνίας και η αυτοδιοικητική κόπωση της δημοτικής Αρχής, τον οδηγούν σε αυτή την επιλογή. Η απόφαση του Τάσου Μαυρίδη αποτελεί πολιτική νίκη. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να επιτευχθεί και η εκλογική νίκη τον Οκτώβριο του 2023.

 

Αντίπαλος μας δεν είναι κανένα πρόσωπο, αλλά τα προβλήματα του Δήμου Λυκοβρυσης – Πεύκης. Απευθύνουμε πρόσκληση σε όσα στελέχη της διοίκησης επιθυμούν να προσφέρουν στο Δήμο μας, εφόσον συμφωνούν με το πρόγραμμα μας. Αντίστοιχα, ήδη έχουμε ανοίξει το διάλογο με τις παρατάξεις τις αντιπολίτευσης, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα υγιές αυτοδιοικητικό τόξο.

 

Ευελπιστούμε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης να αλλάξει σελίδα, ενώ δηλώνουμε ότι καθημερινά θα βρισκόμαστε εκεί που χτυπάει η καρδιά του Δήμου, με εφαρμόσιμες και κοστολογημένες προτάσεις.”

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ