Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Δήμος καταδικάζει τις τρομοκρατικές ενέργειες

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής αναλογιζόμενο:
-τις τρομοκρατικές επιθέσεις που έλαβαν χώρα στο Παρίσι της Γαλλίας και στοίχησαν τη ζωή αθώων και ανυποψίαστων πολιτών,
-την ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα που παράγει την βαρβαρότητα της τρομοκρατίας,
-τις φρικαλεότητες σε βάρος αμάχων στην Συρία και σε κάθε άλλη χώρα που βρίσκεται αντιμέτωπη από τη μία με τις ωμές  ιμπεριαλιστικέςεπεμβάσεις, τη βία και τις θανατηφόρες βομβιστικές επιθέσεις των ΗΠΑ της Γαλλίας και της Ρωσίας και από την άλλη με την τυφλή βία και τρομοκρατία των ισλαμοφασιστών του ISIS, τα καθημερινά ναυάγια στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο με θύματα πρόσφυγες που προσπαθούν να λυτρωθούν από τα δεινά του πολέμου και της ανθρωπιστικής κρίσης:
-Καταδικάζει ταυτόχρονα και την τυφλή βία και τρομοκρατία του ISIS,αλλά και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που την γεννούν.
-Κρατά ενός λεπτού σιγής προς μνήμη και τιμή των απανταχού θυμάτων της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας και των τρομοκρατικών επιθέσεων, αλλά και όσων χάνουν τη ζωή τους προσπαθώντας να ξεφύγουν.
-Εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συγγενείς των θυμάτων και τους αγαπημένους τους, αλλά δεν συντάσσεται με την σημερινή υποκρισία αυτών που δημιούργησαν και θέριεψαν το οικτρό μόρφωμα του ISIS.
-Ζητά από τους ηγέτες των χωρών της Υφηλίου  να σταματήσουν εδώ και τώρα τις επεμβάσεις και τους βομβαρδισμούς δίνοντας ένα τέλος στη βία που γεννά βία.
«Η Ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα και η Ισλαμιστική βαρβαρότητα είναι αλληλοτροφοδοτούμενες».
Τους καλούμε να μην μείνουν για μια ακόμη φορά στα κροκοδείλια δάκρυα και να  αναλάβουν άμεσες πρωτοβουλίες για  την πραγματική προστασία της ανθρώπινης ζωής, την επιβολή  ειρηνικής λύσης, ακολουθώντας  πάντα τις  αρχές της δημοκρατίας και του σεβασμού των κυριαρχικών δικαιωμάτων των λαών.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ