Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Γ. Παπαδημητρίου: Σχόλιο σχετικά με την αγορά του οικοπέδου “Βουναλάκι” από το Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανακοίνωση σχετικά με την αγορά του οικοπέδου “Βουναλάκι” από το Δήμο Ηρακλείου Αττικής εξέδωσε η δημοτική παράταξη “Ηράκλειο Μαζί” και συγκεκριμένα ο επικεφαλής κ. Γιώργος Παπαδημητρίου.

Ο ίδιος ασκώντας κριτική στη δημοτική αρχή επισημαίνει τα εξής:

“Για μια ακόμα φορά μικροπολιτική από τον κ. Μπάμπαλο

Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο (24.03.2021) υπερψηφίσαμε την απευθείας αγορά για το οικόπεδο “Βουναλάκι”, επί της Λ. Ηρακλείου στο Παλαιό Ηράκλειο.

Στην επιτροπή για τις διαδικασίες της απόκτησης συμμετείχε εκ μέρους μας ο κ. Μήνας και οι κκ Κουτρούλης, Τζίβα και Βλαντή από την αντιπολίτευση.

Το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο υπερψήφισαν οι παρατάξεις:

  • Ηράκλειο Μαζί
  • Πνοή για το Ηράκλειο
  • Δίκτυο Πολιτών
  • Λαϊκή Συσπείρωση

Από τα γεγονότα προκύπτει ότι η αντιπολίτευση συνέβαλλε και συμμετείχε στην θετική απόφαση. Ακόμα και όσοι δεν ψήφισαν την πρόταση είχαν απολύτως βάσιμους λόγους, αφού για μια ακόμα φορά η προχειρότητα διέκρινε την πρόταση της διοίκησης: Ο κωδικός για την αγορά δεν έχει χρήματα, γεγονός που δημιουργεί σοβαρές αμφιβολίες για το σύννομο της απόφασης. Και ενώ ζητήθηκε η αναβολή του θέματος προκειμένου να γίνει η σωστή διαδικασία, η δημοτική αρχή αρνήθηκε.

Δυστυχώς και εδώ, για ακόμα μια φορά ο κ. Μπάμπαλος αντί να τονίσει τη διαπαραταξιακή συναίνεση προσπαθεί να αποκομίσει μικροπολιτικά οφέλη.

Την ώρα που στο συμβούλιο εκφράστηκαν σοβαρές αμφιβολίες για τη σκοπιμότητα αυτής της κίνησης (σύνδεση με Κτήμα Φιξ, προτεραιότητα, αντικειμενική τιμή κλπ) και παρ’ όλα αυτά εμείς κάνουμε την υπέρβαση, ο κ. Μπάμπαλος συμπεριφέρεται ως απόλυτος μονάρχης.

Αυτές οι συμπεριφορές βλάπτουν το Δήμο μας, δεν του αξίζουν. Αν θέλουμε να πάμε μπροστά πρέπει ο κ. Μπάμπαλος να ξεπεράσει τον εαυτό του.

Γιώργος Παπαδημητρίου
επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ