Ελάτε στην παρέα μας

Ελεύθερο Βήμα

“Για την ειρήνη, την ευημερία και την ανάπτυξη”, της Ζωής Ράπτη

Δημοσιεύθηκε

στις

Άρθρο της Ζωή Ράπτη, βουλευτής βόρειου Β1 τομέα Αθηνών στο Χ-τύπο

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου έδειξαν σε όλες και όλους την έκταση της αποδοχής, από την πλευρά των πολιτών, του έργου που έκανε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι προσπάθειες που έγιναν επί τέσσερα έτη αποτυπώθηκαν σε απτά αποτελέσματα, που αναγνωρίστηκαν από τον ελληνικό λαό.

Οι πολίτες με την ψήφο τους έδειξαν ότι αναγνωρίζουν στην κυβέρνηση της ΝΔ την ταυτόχρονη και επιτυχή διαχείριση πρωτοφανών κρίσων όπως, η πανδημία της covid-19, το ενεργειακό και το κύμα της εισαγόμενης ακρίβειας καθώς και όλα τα προβλήματα στην παγκόσμια παραγωγή και διακίνηση αγαθών, που προκάλεσε η παράνομη και απάνθρωπη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, τα ελληνοτουρκικά και την χρήση από την πλευρά της γείτονος του μεταναστευτικού ως εργαλείο πίεσης προς την πατρίδα μας. Επίσης, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πίστωσαν στην κυβέρνηση τα γενναία μέτρα που ελήφθησαν για την ανάπτυξη, τη μείωση της ανεργίας, την μείωση της φορολογίας και για την ομπρέλα της κοινωνικής προστασίας που προστάτευσε τους έχοντες ανάγκη από τις οδυνηρές συνέπειες των έκτακτων συνθηκών.

Όμως, οι εκλογές του Μαΐου αποτελούν παρελθόν. Την πορεία των πραγμάτων θα κρίνουν οι εκλογές της 25ης Ιουνίου. Εκεί, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πρέπει να επαναβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη τους στην ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ώστε η πατρίδα μας να μην ξαναμπλέξει σε αχρείαστες περιπέτειες, με ολέθριες συνέπειες, όπως έγινε την οδυνηρή τετραετία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ  – ΑΝΕΛ, με τις κλειστές τράπεζες, τα κάπιταλ κοντρόλς και το δυσβάσταχτο μνημόνιο της κυβέρνησης της αριστεράς, που… πειραματιζόταν με τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Η μόνη επιλογή προοπτικής και ουσίας που υπάρχει είναι να δοθεί η ανανέωση της εντολής στη Νέα Δημοκρατία και ο σχηματισμός αυτοδύναμης κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην αντιπολίτευση δεν μπορούν να προσβλέπουν οι εκλογείς. Ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα αποδοκιμάζεται διαρκώς –και με κλιμακούμενη ένταση- ήδη από το 2019 και ηττάται σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις ενώ το ΠΑΣΟΚ, όπως είπε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης «κοπιάρει τον ΣΥΡΙΖΑ» ενώ ο αρχηγός του κ. Ανδρουλάκης, που δείχνει να επιδιώκει την πολιτική αστάθεια στη χώρα είναι «Τσίπρας με γραβάτα».

Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου πλησιάζουν και έχουμε πατριωτικό καθήκον και ηθική υποχρέωση απέναντι στις επόμενες γενιές να συνεχίσουμε να βαδίζουμε στον δρόμο της ειρήνης, της ευημερίας και της ανάπτυξης, που έχουμε χαράξει την τελευταία τετραετία η με την αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ