Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Γιατί ζήτησε τη συνδρομή του Βασίλη Κικίλια ο Νίκος Μπάμπαλος

Δημοσιεύθηκε

στις


Για τη συνάντηση που είχε ο νέος Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Νίκος Μπάμπαλος με τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια μας ενημερώνει η δημοτική παράταξη Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη. Θυμιζουμε πως ρεπορτάζ για το θέμα είχαμε κάνει και στο xtypos.gr.
Στο δελτίο τύπου της παράταξης αναφέρονται τα εξής
“Τηρώντας την προεκλογική δέσμευση της παράταξης Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη για ασφαλείς γειτονιές, ο νέος Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος έθεσε όλα τα σχετικά ζητήματα στην ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.  Συγκεκριμένα, σε πρόσφατη συνάντηση με το νέο Υπουργό Βασίλη Κικίλια, ο κ. Μπάμπαλος ζήτησε την συνδρομή του Υπουργείου για να επιλυθούν προβλήματα όπως τα φαινόμενα παραβατικών συμπεριφορών στο κέντρο της πόλης και την κεντρική πλατεία, ειδικά κατά τις νυχτερινές ώρες, αλλά και η παράνομη στάθμευση – ιδιαίτερα στους δρόμους γύρω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ – η οποία μένει ανεξέλεγκτη μετά και την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας.
Ο νέος Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής τόνισε την ανάγκη να ενισχυθεί περαιτέρω το τοπικό αστυνομικό τμήμα, αλλά και να ενταθούν οι περιπολίες της ΕΛ.ΑΣ., σε βαθμό τέτοιο που να αναπληρωθεί επάξια η απώλεια των Δημοτικών Αστυνομικών που υπηρετούσαν στον Δήμο.
Ο κ. Κικίλιας δήλωσε ότι θα εξετάσει θετικά τα ζητήματα που του έθεσε ο κ. Μπάμπαλος, ενώ, προερχόμενος από την Αυτοδιοίκηση και ο ίδιος, σχολίασε την επιθυμία του για αγαστή συνεργασία με τους δημάρχους”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ