Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Α. Γεωργιάδης: “Εάν πέσει η πανδημία θα τα ανοίξουμε όλα”

Δημοσιεύθηκε

στις

Το άνοιγμα περισσότερων δραστηριοτήτων σε περίπτωση που η πανδημία ακολουθήσει έντονη πτωτική πορεία προανήγγειλε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως ανέφερε ο υπουργός σε τηλεοπτική του συνέντευξη, “εάν πέσει η πανδημία θα τα ανοίξουμε όλα, όσα μπορούμε, πιο γρήγορα γιατί κάθε μέρα που περνάει το πρόβλημα είναι οικονομικό.”

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι ο ίδιος θα ήθελε τόσο να επιτραπεί η μουσική στα καταστήματα εστίασης, όσο και να αυξηθεί, στους άνω των 100 ο αριθμός ατόμων στις δεξιώσεις γάμου, από την ερχόμενη Δευτέρα και μετά.

Ακόμη, τόνισε πως η κυβέρνηση στοχεύει σε ένα καλοκαίρι χωρίς ωράριο κυκλοφορίας. Μάλιστα, ανέφερε δεν θα αργήσει πάρα πολύ η κατάργηση των περιορισμών της κυκλοφορίας μετά τις 12:30 ενώ για τα self test δήλωσε ότι θα συνεχιστούν μέχρι να αποκτηθεί η απαιτούμενη ανοσία στη χώρα.

Σε ερώτηση για την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων απάντησε χαρακτηριστικά ότι εάν κριθεί πως οι αθλούμενοι πρέπει να υποβάλλονται σε self test, «δεν θα πούμε όχι εμείς», ενώ σε κάθε περίπτωση τόνισε πως ο αριθμός των ατόμων στα γυμναστήρια, όπως και στους λοιπούς κλειστούς χώρους, θα είναι περιορισμένος.

Όσον αφορά τις σχολές χορού σημείωσε πως έχουν ζητήσει να μην ανοίξουν το καλοκαίρι.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ