Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Απώλεια 5,5 εκ. ευρώ για την τοπική επιχειρηματικότητα;

Δημοσιεύθηκε

στις


Σύμφωνα με την παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ιλίου «Δημοτική Συμπολιτεία» με ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ το λεκανοπέδιο έχασε 5,5 εκ. ευρώ τα οποία θα διατίθεντο για την τοπική επιχειρηματικότητα.
Συγκεκριμένα, η παράταξη, της οποίας ηγείται ο κ. Μπάμπης Καούκης, ανέφερε: «Ο Δήμος Ιλίου, μετά και από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συμμετείχε στην υποβολή πρότασης, μαζί και με άλλους Δήμους του Λεκανοπεδίου σε πρόγραμμα δράσης του Υπουργείου Εργασίας, για την Δημιουργία Μηχανισμού Υποστήριξης για την Ανάπτυξη και προώθηση των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και άλλων πρωτοβουλιών Κοινωνικής Οικονομίας.
Η Δημοτική Ισοπολιτεία, μέσω του επικεφαλής της Μπάμπη Καούκη στήριξε αυτή τη πρωτοβουλία και ζήτησε να βοηθήσει, έτσι ώστε ο Δήμος Ιλίου να γίνει η θερμοκοιτίδα του Δυτικού Τομέα για τη προώθηση της δράσης και την προώθηση της τοπικής επιχειρηματικότητας και φυσικά της καταπολέμησης της ανεργίας.
Η πρόταση που υποβλήθηκε από την ιδιωτική εταιρεία ήταν σε όλα της άψογη.
Απέναντι, ανταγωνιστή είχε την Περιφέρεια Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, όπου η πρόταση που είχε υποβάλει ήταν ελλιπής με αποτέλεσμα να μη περάσει.
Η ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας, μαζί με τη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν πέρασε η πρότασή τους αποφάσισαν να ακυρώσουν το διαγωνισμό με αποτέλεσμα να χαθούν 5,5 εκατομμύρια ευρώ για το λεκανοπέδιο.
Τα συμπεράσματα δικά σας.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ