Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Απόφαση άσκησης καθηκόντων καταργηθέντος ΝΠΔΔ Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Με απόφαση δημάρχου, για το καταργηθέν ΝΠΔΔ με την επωνυμία “Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας” του Δήμου Ηρακλείου Αττικής προβλέπονται πλέον τα εξής:

Οι αρμοδιότητες του ανωτέρω καταργούμενου με τις διατάξεις του ν. 5056/2023 ΝΠΔΔ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, όπως αναφέρονται στην συστατική πράξη του καταργούμενου νομικού προσώπου μέχρι τη θέση σε ισχύ του νέου οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας, θα ασκούνται από την Αυτοτελή Διεύθυνση Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών και Κέντρων Προστασίας Τρίτης Ηλικίας, που συστήνεται με σκοπό την εκπλήρωση των σκοπών του ΝΠΔΔ.

Υπηρεσίες λειτουργικής υποστήριξης του ανωτέρω καταργηθέντος νομικού προσώπου και των μονομελών και συλλογικών οργάνων αυτών, με οριζόντιες υποστηρικτικές αρμοδιότητες, ομοειδείς με αντίστοιχες αρμοδιότητες του οικείου Δήμου (εκκαθάριση δαπανών, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού), θα ασκούνται – μέχρι τη θέση σε ισχύ του νέου οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας- από τις αντίστοιχες καθ’ ύλην αρμόδιες οργανικές μονάδες του Δήμου κατά λόγο αρμοδιότητας, ήτοι ενδεικτικά, τη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, το Αυτοτελές Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής, τη Διεύθυνση, Περιβάλλοντος κλπ., κατά περίπτωση.

Οι οργανικές μονάδες του καταργούμενου νομικού προσώπου, μέχρι τη θέση σε ισχύ του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου, υπάγονται, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 18/2.1.2024 (ΑΔΑ: 9ΗΔΒΩΡ3-ΔΜΝ) Απόφαση Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, στην Αντιδήμαρχο Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών και Κέντρων Προστασίας Τρίτης Ηλικίας, κα. Γεωργοπούλου Κωνσταντίνα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ