Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Αποφάσεις για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, στις 17:00, θα γίνει η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας (επί της οδού Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου) με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

1.Λήψη απόφασης για την έγκριση σύναψης δημόσιας σύμβασης παροχής υπηρεσιών για τον καθαρισμό των κτιρίων του Νέου Δημαρχείου, των 3ων Κ.Ε.Π. Ξυλοτεχνίας και του ΚΥΒΕ του Δήμου μας. (Γεν.Γραμ. κα Τσόγκα Κ.)
2.Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 1ης Δημοτικής Κοινότητας. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)
3.Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 2ης Δημοτικής Κοινότητας. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)
4.Λήψη απόφασης επί αιτήματος δημότη για απότμηση πεζοδρομίου στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου 9, Ο.Τ. 214 για την ίδρυση  Λιπαντηρίου  Αυτοκινήτων. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)
5.Λήψη απόφασης επί αιτήματος δημότη για απότμηση πεζοδρομίου στην οδό Ευγενών 2 (Ο.Τ.666γ) για ίδρυση Σταθμού Αυτοκινήτων. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)
6.Λήψη απόφασης για την παραλαβή ή μη εκπρόθεσμα προσφερθείσας ποσότητας γάλακτος και επιβολή κυρώσεων στον προμηθευτή. ».  (Αντ/χος κα Ευσταθιάδου Ν.)
7.Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου «Εξωραϊσμός Χώρου Δημοτικού Κοιμητηρίου/12».  (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)
8.Επικύρωση των αποφάσεων της Επιτροπής Επίλυσης με Συμβιβασμό των Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων.  (Α/ρχος κ.Σταυρούλιας Αλ.)
9.Διαφημίσεις (επιμέρους θέματα : Εφαρμογές, Συμβάσεις, Διαπιστώσεις).
10.Προμήθειες : Ισχύον Πλαίσιο, Ζητήματα Εφαρμογών, Συμπεράσματα, Αξιολογήσεις.

                    

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ