Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Αγωγός ομβρίων και οριοθέτηση του ρέματος Σαπφούς

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ζεστή και εγκάρδια ατμόσφαιρα τα μέλη και οι φίλοι του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νέας Λέσβου υποδέχτηκαν τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, στα γραφεία του συλλόγου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στο  χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης παράλληλα με τις ευχές του για το νέο έτος προς τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, αναφέρθηκε στις σημαντικές κοινωνικές δομές που λειτουργούν στην πόλη για την υποστήριξη των ευπαθών συνανθρώπων μας, καθώς και στα έργα υποδομών και ανάπλασης που εκτελούνται ή προγραμματίζονται σε κάθε γειτονιά. 
Ειδικότερα αναφερόμενος στη Νέα Λέσβο, υπογράμμισε ότι ξεκινά σύντομα η κατασκευή αγωγού ομβρίων υδάτων στην περιοχή, μετά και την τελική έγκριση της Περιφέρειας, που θα ικανοποιήσει ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων, ενώ στο τελικό στάδιο βρίσκεται η οριοθέτηση του ρέματος Σαπφούς, η ολοκλήρωση της οποίας θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και θα δώσει υπεραξία στην περιουσία τους. 
Παράλληλα μεταξύ των έργων που υλοποιήθηκαν την προηγούμενη περίοδο, επισκευάστηκε ο υδατόπυργος της δεξαμενής της Νέας Λέσβου, που αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή και επλήγη από τη θεομηνία του περασμένου έτους.Πραγματοποιήθηκαν επίσης εργασίες επισκευής και ανάπλασης της πλατείας, επί των οδών Μυτιλήνης και Λουκή και των πέριξ αυτής πεζοδρομίων, καθώς και    ανακατασκευή της παιδικής χαράς της κεντρικής πλατείας.
Στους άμεσους στόχους της Διοίκησης του Δήμου είναι η κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού,που θα καλύπτει τα ανάγκες των εργαζόμενων οικογενειών της περιοχής.
Η Πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νέας Λέσβου κας Ρένα Χαλιώτη, ευχήθηκε υγεία και ευτυχία το 2014 στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου και ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη για το αμέριστο ενδιαφέρον του στην περιοχή της Νέας Λέσβου.             

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ