Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Βαρβάρας

Αγία Βαρβάρα: “Πυρά” της δημοτικής αρχής κατά της αντιπολίτευσης για την αμοιβή των εταιρειών φύλαξης του ΠΑΝΘΕΟΝ

Δημοσιεύθηκε

στις

Επίθεση κατά της δημοτικής παράταξης “Δυνατή Πόλη” εξαπέλυσε η δημοτική αρχή Αγίας Βαρβάρας μέσω ανακοίνωσης της στο site του δήμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου:

“Ο επικεφαλής της «Δυνατής Πόλης», κατηγορεί τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή ότι δήθεν σπαταλούν 60.000 ευρώ για την αμοιβή των εταιρειών φύλαξης του ΠΑΝΘΕΟΝ.
Ο Δήμος είχε αναθέσει την φύλαξη του ΠΑΝΘΕΟΝ σε δύο εταιρείες οι οποίες προχώρησαν σε αγωγές εναντίον του Δήμου απαιτώντας την καταβολή ποσού 774.448 ευρώ, στο οποίο θα προστίθεντο τόκοι ύψους 300.000.

Οι εταιρείες είναι βέβαιο ότι θα κέρδιζαν την δίκη γιατί ο κ. Γ. Καπλάνης, ως τότε δήμαρχος, είχε συνομολογήσει την αναγνώριση των απαιτήσεων της οφειλής και είχε συμφωνήσει στην καταβολή της αποζημίωσης.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή πέτυχε τον εξωδικαστικό συμβιβασμό στο ποσό των 60.000 ευρώ. Το κέρδος για τον Δήμο προφανές και πολύ σημαντικό.

Η σκοπιμότητα απόκρυψης δεδομένων είναι προφανής, όπως και η παραχάραξη της αλήθειας από ορισμένους. Συνιστά ανηθικότητα από την πλευρά τους, να εγκαλείται η σημερινή Δημοτική Αρχή, γιατί επέτυχε μία, προδήλως συμφέρουσα, για τον Δήμο συμφωνία αντί της αναμονής των δικαστικών αποφάσεων (θα εκδικάζονταν στις 16.9.2021) με τις οποίες, το ποσό που θα επιδικαζόταν θα ήταν πολλαπλάσιο, συνέπεια της αναγνωρίσεως των απαιτήσεων. Να τι είχε γράψει ο κ. Καπλάνης:«Ο Δήμος μας αποδέχεται τις παρασχεθείσες υπηρεσίες, δεν είναι αντίθετος στην καταβολή των ποσών που θα εκδικάσει και καθορίσει το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, δεν προτίθεται να ζητήσει αναβολή και δεν θα υποβάλλει έφεση κατά της απόφασης, στην προσπάθεια να συμβάλλει στην οριστική λύση αυτού του μακροχρόνιου προβλήματος»(Βεβαίωση Δημάρχου Καπλάνη με αριθμ. πρωτ. 1694/1.3.2018).
Την ανωτέρω βεβαίωση αποκρύπτει, σκοπίμως, ο κ. Γιάγκας στην επιχείρηση διαστρέβλωσης της πραγματικότητας.
Ας συνειδητοποιήσουν επιτέλους, ότι και η Αντιπολίτευση απαιτεί ψυχραιμία, γνώση, υπευθυνότητα και κυρίως αυτοσεβασμό!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ