Ελάτε στην παρέα μας

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Άρθρο του Άδωνι Γεωργιάδη στον Χ-τύπο: «Αποφασιστική συμμετοχή στις εκλογές της Κυριακής»

Δημοσιεύθηκε

στις

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου το πρόταγμα είναι η αποφασιστική συμμετοχή στις κάλπες. Γυρίζουμε σελίδα για να αλλάξουμε τη χώρα με αποφασιστικότητα και θάρρος. Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη υπεύθυνη και πατριωτική επιλογή. Με τη ψήφο στη Νέα Δημοκρατία οι πολίτες δίνουν στη ζωή τους θετική προοπτική, για μια Ελλάδα που θα επιστρέψει στη  κανονικότητα με σταθερότητα και βήματα γοργά προς ένα καλύτερο μέλλον.

Υπάρχει ρεύμα στην κοινωνία, αναμφίβολα. Ρεύμα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας. Οι πολίτες κουράστηκαν από την κυβέρνηση Τσίπρα  και εξαντλήθηκαν από τις  καταστροφικές πολιτικές της. Επενδύουν ήδη στην επερχόμενη αλλαγή με τη στάση τους, με την ελπίδα που τους δίνει η απομάκρυνση της κυβέρνησης.

Οι πολιτικές που εφάρμοσαν είχαν τεράστιο κόστος, έλιωσαν στους φόρους τη μεσαία τάξη. Το κόστος δεν είναι μόνο οικονομικό, είναι και κοινωνικό και πολιτισμικό και το πλήρωσαν και το πληρώνουν όλοι οι πολίτες. Δεν υπάρχει άλλοθι για όσα διημείφθησαν το 2015, ούτε άλλοθι για την εξαπάτηση ενός ολόκληρου λαού. Η ψήφος αυτής της Κυριακής είναι καθοριστική για το μέλλον της Ελλάδας. Για να πάψουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να βασανίζονται από την έλλειψη προοπτικής, για να στηρίξουμε τους αδυνάτους και για να δώσουμε κίνητρα προκειμένου να γυρίσουν τα παιδιά μας πίσω, και να σταματήσουν να αιμορραγούν όσοι έχουν μείνει εδώ, για την επιστροφή των αξιών μας.

Αντιλαμβανόμαστε το βάρος των μεγάλων προσδοκιών. Τα προβλήματα της χώρας είναι μεγάλα και έχουμε ανάγκη από μια καθαρή πλειοψηφία, από μια καθαρή εντολή. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πετύχουμε ευκαιρίες για όλους τους συμπολίτες μας, δουλειές, ανάπτυξη, ασφάλεια. Αυτό σημαίνει ισχυρή κυβέρνηση.

Η Νέα Δημοκρατία είναι επιλογή για όλους τους Έλληνες. Υπό τις παρούσες συνθήκες η αυτοδυναμία είναι αναγκαίος όρος πολιτικής σταθερότητας. Αυτό συμφέρει την Ελλάδα, και αυτό υπαγορεύει η πραγματικότητα. Ο πολίτης χρειάζεται να μάθει τι θα συμβεί στη ζωή του αύριο.

Στις εκλογές της Κυριακής 7 Ιουλίου, ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία και στέλνουμε στη Βουλή τους καλύτερους.  Είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε για την αναγέννηση της χώρας. Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε.

 

*Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και υπ. βουλευτής στο Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ