Ελάτε στην παρέα μας

Κρωπίας

Παράδοση νέων απορριμματοφόρων & καφέ κάδων στους Δήμους Κρωπίας και Μαρκοπούλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος που υλοποιεί η Περιφέρεια με στόχο την ενίσχυση της ανακύκλωσης σε όλη την Αττική, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παρέδωσε απορριμματοφόρα υψηλής τεχνολογίας και καφέ κάδους για τη συλλογή οργανικών αποβλήτων στους Δήμους Κρωπίας και Μαρκοπούλου.

Ειδικότερα ο κ. Πατούλης παρέδωσε στον Δήμαρχο Κρωπίας Δ. Κιούση και στον Δήμαρχο Μαρκοπούλου Κ. Αλλαγιάννη από ένα 1 ειδικό απορριμματοφόρο σύγχρονης τεχνολογίας και από 110 καφέ κάδους.

Ειδικότερα, τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε έξω από το Δημαρχείο Κρωπίας ο Δήμαρχος Δ. Κιούσης, ο οποίος τον ευχαρίστησε για την ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη που παρέχει διαχρονικά αλλά και ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο στην Αυτοδιοίκηση. Παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θ. Αυγερινός και ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος και Πρόεδρος του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) Β. Κόκκαλης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος-Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας Θ. Γρίβας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Α. Ντούνης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ε. Αδάμ και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχαιρινά Δήμητρα.

Από την άλλη, κατά τη διάρκεια της παράδοσης – παραλαβής στον Δήμο Μαρκοπούλου εκτός από την Δήμαρχο Κ. Αλλαγιάννη, παρόντες ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θ. Αυγερινός, ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος και Πρόεδρος του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) Β. Κόκκαλης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Ι. Αιδινιώτης.

Σταδιακά το επόμενο διάστημα θα διατεθεί ανάλογος εξοπλισμός στο σύνολο των Δήμων της Αττικής. Ο κ. Πατούλης επισήμανε πως η χώρα μας και ειδικότερα η Αττική είχε μείνει πίσω  στο ζήτημα της σωστής διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, γεγονός που, όπως επισήμανε, κόστισε ακριβά στους πολίτες και στο περιβάλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ