Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Με τον Διοικητή της Τροχαίας Καλλιθέας Ε. Αρβάλη συναντήθηκε ο Γ. Πατούλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο στρατηγικός σχεδιασμός της Περιφέρειας Αττικής για τη βελτίωση του οδικού δικτύου, την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και τη βελτίωση της σήμανσης, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με τον Διοικητή της Τροχαίας Καλλιθέας Ε. Αρβάλη.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν και τα στελέχη της τροχαίας Αθ. Ντανόπουλος και Ε. Πλατάνου, συζητήθηκαν επίσης και ζητήματα που αφορούν στη χρήση του οδικού δικτύου, τόσο από οδηγούς, όσο και από πεζούς.

Ο Διοικητής της Τροχαίας συνεχάρη τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη για τη συστηματική δουλειά που κάνει ο ίδιος και τα στελέχη της Περιφέρειας, σε τομείς όπως η συντήρηση του Οδικού Δικτύου, οι διαγραμμίσεις, η λειτουργία του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας και η προσαρμογή της λειτουργίας του συστήματος κυκλοφορίας σε οδικές αρτηρίες αρμοδιότητας της Περιφέρειας. Επίσης επισήμανε ότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με την Περιφέρεια, οι υπηρεσίες της οποίας παρεμβαίνουν άμεσα και αποτελεσματικά σε περιπτώσεις που επισημαίνονται προβλήματα από την Τροχαία.

Ο Γ. Πατούλης ευχαρίστησε τα στελέχη της Τροχαίας Καλλιθέας για τη συνεργασία και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας συνολικά με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε επίσης, στις προσπάθειες που γίνονται από την Περιφέρεια για τον εκσυγχρονισμό του στόλου των οχημάτων της Τροχαίας και συνολικά της Αστυνομίας, ενώ έκανε λόγο και για τα εμβληματικά έργα που υλοποιούνται στον Νότιο Τομέα και θα αλλάξουν ριζικά την ποιότητα ζωής των πολιτών. Ως ενδεικτικά παραδείγματα ανέφερε το Φαληρικό καθώς και το σχεδιασμό του ποδηλατοδρόμου στο Παραλιακό μέτωπο. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε επίσης στην καθιέρωση ειδικών συστημάτων έξυπνων διαβάσεων και στην αντικατάσταση των φωτεινών σηματοδοτών με σύγχρονους.

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης επισήμανε: «Με καθημερινές παρεμβάσεις συμβάλλουμε στη βελτίωση του οδικού δικτύου και στη σωστή διαχείριση της κυκλοφορίας. Έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητά μας την προστασία της ανθρώπινης ζωής, προχωρούμε συνεχώς σε στοχευμένες παρεμβάσεις άρσης της επικινδυνότητας και βελτίωσης της οδικής ασφάλειας. Οι υπηρεσίες μας, εργάζονται 24 ώρες το 24ωρο για την υλοποίηση νέων ασφαλτοστρώσεων, διαγραμμίσεων και σύγχρονων συστημάτων καταγραφής της ταχύτητας των οδηγών. Σε κάθε περίπτωση, δεν σταματάμε εδώ. Θα συνεχίσουμε και με περαιτέρω παρεμβάσεις σε ολόκληρη την Αττική. Ως διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, επενδύουμε στην οδική ασφάλεια καθώς για εμάς η προστασία της ανθρώπινης ζωής είναι αξία αδιαπραγμάτευτη».

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ