Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

«Αττική 2021-2027»: Διαδικτυακά αύριο η ημερίδα για το νέο Περιφερειακό Πρόγραμμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Περιφέρεια Αττικής διοργανώνει Ημερίδα ενημέρωσης και συζήτησης επί του νέου Περιφερειακού Προγράμματος «Αττική 2021-2027», αύριο Τρίτη 16 Νοεμβρίου και ώρα έναρξης 09:00 το πρωί, στο Αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης (Μουσείο Αλέξανδρου Σούτσου).

Στην Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί ανοικτός διάλογος με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή επί των βασικών στόχων πολιτικής του νέου Περιφερειακού Προγράμματος, με σκοπό τη διαμόρφωση ενός στρατηγικού σχεδιασμού για μία Αττική βιώσιμη, για την Αττική που αξίζουμε.

Κεντρική ομιλία θα πραγματοποιήσει ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν κατά την έναρξη της ημερίδας η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λ. Μενδώνη και ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Α. Γεωργιάδης.

Θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις ανά θεματική ενότητα (στόχο πολιτικής) από στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αλλά και εκπροσώπους Υπουργείων, της Αυτοδιοίκησης και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Την εκδήλωση θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε και διαδικτυακά μέσω ζωντανής μετάδοσης στο παρακάτω link: https://youtu.be/kYwX4jaHYuo

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ