Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Χριστούγεννα στην «Ανακυκλούπολη»

Δημοσιεύθηκε

στις


Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων στον Δήμο Κηφισιάς, διοργανώνεται μια μεγάλη γιορτή, ένα διήμερο ενημέρωσης για την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος, στην Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 20  Δεκεμβρίου και ώρες 11.00- 18.00.
Γιορτάζονται τα Χριστούγεννα και ευαισθητοποιούνται οι πολίτες μέσω δράσεων και εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Μικρασιατών με πρωτοβουλία του Κοινοτικού Συμβουλίου της Νέας Ερυθραίας.
Ήδη μαθητές έχουν έρθει σε επαφή με τα ανακυκλώσιμα υλικά, καθώς σε σχολεία της πόλης στόλισαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους με χειροποίητα ανακυκλώσιμα υλικά. Πολιτιστικοί σύλλογοι και φορείς συμπαραστάτες της «Ανακυκλούπολης»,  της Νέας Ερυθραίας.

Ένα πρωτοποριακό bazaar για την Νέα Ερυθραία
Η Νέα Ερυθραία φιλοξενεί την πρωτοποριακή εκδήλωση στο διήμερο  bazaar όπου θα παρουσιαστούν και τα ανακυκλώσιμα χριστουγεννιάτικα στολίδια των μαθητών αλλά παράλληλα μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την πόλη, τις ανάγκες της καθώς και να διασκεδάσουν μαθαίνοντας.
Το έναυσμα να απλωθεί η μαγεία των Χριστουγέννων σε όλη την πόλη θα δώσει το άναμμα του πιο εναλλακτικού χριστουγεννιάτικου δέντρου από την  Angelika Dusk.
Στην μεγάλη γιορτή παρών θα δώσει και η  ομάδα κρουστών και πνευστών του Πέτρου Κούρτη σε μια μοναδική παρέλαση με τη συμμετοχή υπαλλήλων της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Κηφισιάς.
Φέτος το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα είναι πλούσιο, με πολυήμερες δωρεάν εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους που θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες του Δήμου Κηφισιάς. Σε κεντρικά σημεία της πόλης έχουν τοποθετηθεί  σπιτάκια, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα γιορτινό χριστουγεννιάτικο σκηνικό, όπου θα φιλοξενηθούν ποικίλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων- δράσεων για την ανακύκλωση στην Νέα Ερυθραία:
Σάββατο 19 Δεκεμβρίου
11.00 – 18.00 Πλατεία Μικρασιατών
BAZAAR 1ΟΥ Συστήματος Προσκόπων Νέας Ερυθραίας
Δημιουργίες από ανακυκλωμένα υλικά, διαδραστικά παιχνίδια για όλα τα παιδιά, ζωγραφική πανό για την πόλη και ζεστό τσάι, κέρασμα για όλους!!!
12.00 – 16.00 Πλατεία Μικρασιατών
CHRISTMAS PUPPY DAY
Η επιτροπή ζωοφιλίας του Δήμου Κηφισιάς μας καλεί να ανοίξουμε την αγκαλιά μας στα αξιολάτρευτα αδεσποτάκια μας…
11.00 – 14.00 Χαριλάου Τρικούπη 144
FACE PAINTING
Χριστουγεννιάτικες φατσούλες παντού!!!
12.30 – 14.00 Στροφυλίου, ύψος πλ. Μικρασιατών
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
Τα παιδιά δημιουργούν κατασκευές από αντικείμενα που δεν χρειαζόμαστε πια…
16.00 – 17.00 Στροφυλίου, ύψος πλ. Μικρασιατών
ZUMBA
Μικροί και μεγάλοι φοράμε τα κόκκινα σκουφάκια μας και χορεύουμε σε τρελούς ρυθμούς!!!
17.30 Πατρ. Γρηγορίου Ε΄, ύψος πλ. Μικρασιατών
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ANGELIKA DUSK
H αγαπημένη μας Angelika Dusk έρχεται να μας ξεσηκώσει και μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα να ανάψει το πιο εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης!!!

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου
11.00 – 18.00 Πλατεία Μικρασιατών
BAZAAR 1ΟΥ Συστήματος Προσκόπων Νέας Ερυθραίας
Δημιουργίες από ανακυκλωμένα υλικά, διαδραστικά παιχνίδια για όλα τα παιδιά, ζωγραφική πανό για την πόλη και ζεστό τσάι, κέρασμα για όλους!!!
12.00 – 16.00 Πλατεία Μικρασιατών
Χριστουγεννιάτικη Αγορά Μικρασιατών
Παραδοσιακά στολίδια, εδέσματα και όλα τα καλούδια που μας ταξιδεύουν στο παρελθόν
12.30 – 14.30 Στροφυλίου , ύψος πλ. Μικρασιατών

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ