Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

ΣΠΑΠ: Ο Β. Σιώμος συμμετείχε στο ΣΟΠΠ Ανατολικής Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη σύσκεψη του Συντονιστικού Περιφερειακού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Ανατολικής Αττικής συμμετείχε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.), Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος.

 

Στην τηλεδιάσκεψη υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Θανάση Αυγερινό, συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης και Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου, εκπρόσωποι των Δήμων, των Συνδέσμων και των Δασαρχείων που υπάγονται στην Ανατολική Αττική, εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Ελληνικού Στρατού, του Λιμενικού Σώματος, υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας Αττικής καθώς και εθελοντικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στην Ανατολική Αττική.

 

Ειδικότερα στη συνεδρίαση, έγινε απολογισμός της περασμένης Αντιπυρικής Περιόδου και συζητήθηκαν και παρουσιάστηκαν οι δράσεις και οι ενέργειες εν όψει της χειμερινής περιόδου

Στην τοποθέτησή του ο κ. Σιώμος, αφού ενημέρωσε για τις προτάσεις της Κ.Ε.Δ.Ε. προς το Υπουργείο Εσωτερικών, ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκομένους για την άριστη συνεργασία και ευχήθηκε μια καλή χειμερινή περίοδο με το όσο δυνατόν λιγότερα προβλήματα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ