Ελάτε στην παρέα μας

Περιβάλλον

Η πρόταση για τις Μελέτες του Ρέματος Πικροδάφνης

Δημοσιεύθηκε

στις


Στο πλαίσιο της διαδικασίας έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για την υλοποίηση του έργου “Μελέτη οριοθέτησης και Ανάπλαση Ρέματος Πικροδάφνης από Λ. Βουλιαγμένης έως εκβολή”, δημοσιεύθηκε η πρόταση για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και τη Μελέτη Οριοθέτησης του Ρέματος της Πικροδάφνης, η οποία έχει συνταχθεί υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής.
Το ενδιαφερόμενο κοινό μπορεί να ενημερωθεί και να εκφράσει τις απόψεις του επί του περιεχομένου του φακέλου της Μελέτης, στην αρμόδια υπηρεσία που είναι η Διεύθυνση Περιβάλλοντος Περιφέρειας Αττικής (οδός: Πολυτεχνείου 4 – Τ.Κ. 10433, Αθήνα, Δευτέρα έως Παρασκευή, από 9:00 έως 15:00) μέχρι την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015.
Ημερομηνία λήξης προθεσμίας για την κατάθεση απόψεων του ενδιαφερομένου κοινού, ορίζεται: η Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015, στη Δ/νση Περιβάλλοντος Περιφέρειας Αττικής (οδός Πολυτεχνείου 4 – Τ.Κ. 10433 – Αθήνα) και η Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 στη Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής (οδός Μεσογείων 239 & Παρίτση – Τ.Κ. 15451 – Νέο Ψυχικό).

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ