Ελάτε στην παρέα μας

Οικονομία

Χρηματικά βοηθήματα και βραβεία σε πολύτεκνες μητέρες

Δημοσιεύθηκε

στις


Ξεκινάει σήμερα Δευτέρα 24 Νοεμβρίου η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα Παροχής χρηματικών βοηθημάτων και βραβείων σε 450 πολύτεκνες μητέρες, ασφαλισμένες στον ΟΓΑ. Στις πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες θα καταβληθεί χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ και θα τους δοθεί τιμητικός έπαινος.
Η υποβολή αιτήσεων στο Πρόγραμμα Παροχής χρηματικών βοηθημάτων και βραβείων για τις πολύτεκνες μητέρες, ασφαλισμένες στον Κλάδο Κύριας Ασφάλισης του ΟΓΑ ξεκινά την Δευτέρα 24-11-2014 και θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 3-12-2014. Η δικαιούχος πολύτεκνη αγρότισσα μητέρα μπορεί να υποβάλει αίτηση συμμετοχής σε οποιοδήποτε ΚΕΠ. Το πρόγραμμα αυτό θα εφαρμοστεί σε όλους τους νομούς της χώρας.
Ο Διοικητής του ΟΓΑ κ. Ξενοφών Βεργίνης σχετικά με το Πρόγραμμα αυτό, δήλωσε: «Για πρώτη φορά ο ΟΓΑ εφαρμόζει και υλοποιεί μέτρα προστασίας και στήριξης της αγρότισσας πολύτεκνης μητέρας, αναγνωρίζοντας τον Κοινωνικό και Εθνικό της ρόλο, ιδιαίτερα στις σημερινές δυσμενείς οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες. O ΟΓΑ επιβραβεύει 450 αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες, με χρηματικό βοήθημα 1.000 ευρώ σε κάθε μία και με προσωπικό έπαινο. Ως Διοίκηση συνεχίζουμε, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις της κοινωνίας, ώστε οι ασφαλισμένοι μας να νοιώθουν τον Οργανισμό, αρωγό και συμπαραστάτη τους».

Διαβάστε επίσης:

Μέσω των KEΠ τα επιδόματα σε πολύτεκνες μητέρες

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ