Ελάτε στην παρέα μας

Οικονομία

Ιστοσελίδα δωρεάν προβολής επιχειρήσεων στα βόρεια προάστια

Δημοσιεύθηκε

στις


To πρόγραμμα του Συνδέσμου Βιώσιμης Ανάπτυξης Πόλεων (ΣΒΑΠ) για τη δωρεάν διακτυακή προβολή επιχειρήσεων που έχουν έδρα στους δήμους-μέλη του παρουσίασαν οι υπεύθυνοι του Συνδέσμου πριν λίγες ημέρες σε  εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου της Νέας Ιωνίας στο δημαρχείο της πόλης.
Το site είναι το ekptoseis-prosfores.gr το οποίο αυτό το διάστημα βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο λειτουργίας αλλά ήδη έχουν καταχωρηθεί σε αυτό δεκάδες επιχειρήσεις της περιοχής μας. Την παρουσίαση έκαναν ο πρώην Δήμαρχος Πεύκης, κ. Παύλος Καμάρας και η επιστημονική υπεύθυνος του προγράμματος παρουσία δυστυχώς λίγων εμπόρων. Ανάμεσα τους ήταν ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Στάθης Νουβέλογλου και μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Επίσης, παρών ήταν και ο Δήμαρχος της πόλης κ. Ηρακλής Γκότσης.
Ο κ. Καμάρας είπε λίγα λόγια τα πρόγραμμα τονίζοντας πως ο στόχος του ΣΒΑΠ είναι διττός, από τη μια πλευρά να δώσει στους επιχειρηματίες την ευκαιρία να έχουν χωρίς κόστος ένα εργαλείο προβολής της επιχείρησής του στο ηλεκτρονικό διαδίκτυο αλλά και από την άλλη πλευρά να μπορούν οι καταναλωτές να ενημερώνονται για τις επιχειρήσεις που υπάρχουν στην περιοχή τους και τις πιο συμφέρουσες προτάσεις αγοράς προϊόντων που τους ενδιαφέρουν.
Για αυτό άλλωστε και στην ιστοσελίδα οι επιχειρήσεις έχουν κατηγοριοποιηθεί ανάλογα με τα προϊόντα που προσφέρουν αλλά και την περιοχή στην οποία βρίσκονται. Ο κ. Καμάρας διαβεβαίωσε πως βούληση της διοίκησης του ΣΠΑΠ είναι να συνεχίσει να στηρίζει οικονομικά το πρόγραμμα για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο, οπότε και θα γίνει ένας απολογισμός της λειτουργίας του. “Είναι μια πρωτοβουλία των δήμων-μελών του Συνδέσμου και δεν υποκρύπτονται συμφέροντα. Οι μετέχοντες έμποροι δεν καταβάλλουν καμία εισφορά και το λειτουργικό κόστος”  εξήγησε ο κ. Καμάρας.
Η διαδικασία καταχώρησης των επιχειρήσεων στο site ekptoseis-prosfores.gr  είναι σχετικά απλή, όπως έδειξε η υπεύθυνη της ιστοσελίδας καθώς υπάρχει σχετική εφαρμογή μέσα στο site που καθοδηγεί τους ενδιαφερόμενους. Οι υπεύθυνοι των επιχειρήσεων μπορούν να καταχωρήσουν στοιχεία επικοινωνίας, λίγα λόγια για τις επιχειρήσεις τους αλλά και τυχόν προσφορές που έχουν το συγκεκριμένο διάστημα. Και ήδη όπως ενημερώθηκαν οι έμποροι της Νέας Ιωνίας, τα πρώτα αποτελέσματα είναι πολύ ενθαρρυντικά με τις σελίδες των επιχειρήσεων που καταχωρήθηκαν να δέχονται δεκάδες κλικ καθημερινά.
Μετά το τέλος της ενημέρωσης έγιναν ερωτήσεις και κατατέθηκαν παρατηρήσεις από τους παριστάμενους εμπόρους στις οποίες απάντησαν οι υπεύθυνοι του ΣΒΑΠ.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ