Ελάτε στην παρέα μας

Κόσμος

Βoston Globe: «Στην Ελλάδα κλείνεις ευκολότερα ραντεβού για εμβόλιο από ό,τι στις ΗΠΑ»

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην Ελλάδα κλείνεις ευκολότερα ραντεβού για εμβόλιο κατά του κορωνοϊού από ό,τι στις ΗΠΑ, επισήμανε αναγνώστρια της εφημερίδας «The Boston Globe».

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα της Βοστώνης στην ηλεκτρονική της έκδοση έχει συγκεντρώσει διάφορα παράπονα αναγνωστών της σχετικά με τα προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει στην προσπάθειά τους να κλείσουν ραντεβού για να εμβολιαστούν.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και μια γυναίκα από την Αθήνα, η οποία επιχείρησε να βοηθήσει την αδελφή και τη μητέρα της να κλείσουν ραντεβού ώστε να κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό σε ένα από τα εμβολιαστικά κέντρα της Μασαχουσέτης.

«Η αναγνώστρια, που μας έγραψε από την Αθήνα, εξέφρασε τον εκνευρισμό και την αναστάτωσή της σχετικά με τη διαδικασία των ραντεβού για εμβολιασμό», αναφέρει αρχικά το ρεπορτάζ. «Κατήγγειλε ότι υπάρχει έλλειψη τεχνικών υποδομών αλλά και προσωπικού, ενώ συνέκρινε την κατάσταση στις ΗΠΑ με το σύστημα που επικρατεί σε μια ευρωπαϊκή χώρα».

«Θα ήταν πολύ χρήσιμο να μας πουν πότε θα είναι ενημερωμένες οι ιστοσελίδες τους για να κλείσουμε ένα ραντεβού. Δεν μπορώ να το πιστέψω πως η Ελλάδα μπορεί να βρει τη λύση και ένα πολύ καλό σύστημα για τα ραντεβού προς εμβολιασμό και οι ΗΠΑ αδυνατούν. Μοιάζουν τόσο ανοργάνωτα όλα στις ΗΠΑ», αναφέρει η αναγνώστρια της Boston Globe από την Αθήνα.

Στο κείμενο της εφημερίδας της Βοστώνης τονίζεται πως για να κλείσεις ραντεβού θα πρέπει να μπεις σε μια πλατφόρμα με τα διαθέσιμα κέντρα εμβολιασμού στη Μασαχουσέτη και στη συνέχεια να περιμένουν στην… ψηφιακή «ουρά» για να κλείσουν ραντεβού. Ενα προβληματικό σύστημα, καθώς μπορεί να περιμένεις για 45 λεπτά στην «ουρά» και εν τέλει να μην μπορείς να κλείσεις ραντεβού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ