Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Οι εγγραφές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία

Δημοσιεύθηκε

στις

Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός της 

Τοπικής Εφορείας Προσκόπων Κηφισιάς

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου ο καθιερωμένος  Αγιασμός της Τοπικής Εφορείας Προσκόπων Κηφισιάς για την έναρξη της νέας προσκοπικής  περιόδου 2012-2013. 
Στην τέλεση της Ακολουθίας του (Μικρού) Αγιασμού χοροστάτησε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Παναγιώτης Σβορώνος του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κεφαλαρίου Κηφισιάς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο ∆ήμαρχος Κηφισιάς κ. Νικόλαος Χιωτάκης, ο Αντιδήμαρχος Λειτουργίας Πόλης κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος ∆ημοτικών  Πόρων και ∆ημοτικής Ενότητας νέας Ερυθραίας κ. Ευστάθιος Κύρλος, η Αντιδήμαρχος ∆ημοτικής ∆ιακυβέρνησης κα Ασπασία (Νίνα) Βλάχου, Σύμβουλοι ∆ημοτικών ∆ιαμερισμάτων  και η Πρόεδρος του Εξωραϊστικού & Μορφωτικού Συλλόγου Ν.Ερυθραίας κα Αργυρώ  (Μαρίνα) Πετούση .
Παρευρέθησαν, επίσης, οι παλαιοί Τοπικοί Έφοροι κ.κ. Παν. Τσακμάκης, Χαρ. Τσακμάκης, Λευτ.  Μπεκιάρης, ο Αν. Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Ανατολικής Αττικής κ. Κων. Χατζάτογλου,  γονείς, π. Βαθμοφόροι, π. Πρόσκοποι, μέλη Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης (Ε.Κ.Σ)  και φιλοπρόσκοποι.
Στο τέλος της τελετής παρατέθηκε προς τιμήν των εκλεκτών προσκεκλημένων μια μικρή ∆εξίωση από τις κυρίες της Ε.Κ.Σ της Τοπικής Εφορείας Προσκόπων Κηφισιάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο  αριθμός προσέλευσης και εγγραφών νέων μελών – φέτος – ξεπέρασε κάθε προσδοκία  γεγονός που οφείλεται στο μεστό προσκοπικό έργο των Βαθμοφόρων των Τμημάτων, την αρωγή του ∆ήμου Κηφισιάς και την υποστήριξη των τοπικών- ηλεκτρονικών Μ.Μ.Ε. 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ