Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Έμφαση στις Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Σπουδές

Δημοσιεύθηκε

στις

Έναρξη του Χειμερινού Εξαμήνου του

“Δημοτικού Πανεπιστημίου Περιστερίου”

Την έναρξη του Χειμερινού Εξαμήνου στο “Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Περιστερίου” κήρυξε κατά το πρώτο μάθημα στις 8 Οκτωβρίου η Αντιδήμαρχος και Επικεφαλής της Συντονιστικής Επιτροπής Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου, σημειώνοντας ότι η γνώση δεν είναι αντικείμενο συναλλαγής αλλά προσφοράς, ένα ανθρώπινο αγαθό που ανήκει σε όλους και μόνο η κοινωνία του το καθιστά πολύτιμο.

Γι’ αυτό το λόγο, ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους ομιλητές για την τιμή που κάνουν και την χαρά που δίνουν στους Περιστεριώτες συμμετέχοντας ως εισηγητές,  και το κάνουν μάλιστα αφιλοκερδώς.
Κατά τη διάλεξη στις 10 Οκτωβρίου του “Δημοτικού Πανεπιστημίου” παρευρέθηκε και τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας, κ. Κώστας Παπαντωνίου.
Αξιοσημείωτη είναι η μεγάλη προσέλευση των εκατοντάδων Περιστεριωτών στις διαλέξεις, κάτι που φάνηκε περίτρανα κατά την αθρόα εγγραφή τους τον περασμένο Ιούλιο.
Σημειώνεται ότι το Χειμερινό Εξάμηνο θα διαρκέσει έως τον Ιανουάριο 2013 και έχει θεματική ενότητα τη γενική κατεύθυνση «Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Σπουδές», όπου θα διδάξουν έμπειροι και έγκριτοι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, ερευνητές και επιστήμονες καταξιωμένοι στο χώρο της επιστήμης.
Για την ενημέρωση όλων των Περιστεριωτών όλα τα μαθήματα – διαλέξεις αναρτώνται στη δικτυακή πύλη http://www.dvivlper.gr της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και “Πανεπιστημίου Περιστερίου”, επιλέγοντας WebTv.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ