Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης στη Μεταμόρφωση

Δημοσιεύθηκε

στις

Διανομή ροδάκινων σε

αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας

Στην εξασφάλιση και διανομή 410 κιλών ροδάκινων σε καταγεγραμμένους  ανέργους από την Επιτροπή Ανέργων Μεταμόρφωσης  αλλά και σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας μέσω της «Τράπεζας Αγάπης» του Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος προχώρησε το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της περιοχής μας.

Το Δίκτυο σε συνεργασία με Αγροτικό Συνεταιρισμό της Νάουσας και  εταιρία μεταφορών μετέφερε στην περιοχή μας τα ροδάκινα , μέρος των οποίων διένειμε, ενώ το μεγαλύτερο παρέδωσε στον Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος για την ενίσχυση των συσσιτίων της εκκλησίας στην περιοχή.
Ο πατήρ Μιχάλης-συντονιστής των συσσιτίων για αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας –ευχαρίστησε εκ μέρους της Εκκλησίας θερμά το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την Επιτροπή Ανέργων Μεταμόρφωσης και τόνισε την αξία της έμπρακτης αλληλεγγύης στις δύσκολες ημέρες που περνά ο τόπος, ιδιαίτερα μάλιστα εν όψει και του επερχόμενου χειμώνα.

Η Επιτροπή Ανέργων
Η Επιτροπή Ανέργων Μεταμόρφωσης δημιουργήθηκε πρόσφατα με σκοπό την οργάνωση της συλλογικής διεκδίκησης, των αντιδράσεων αλλά και της Αλληλεγγύης όσων έχουν πληγεί από την λαίλαπα της ανεργίας. Ήδη προχωρά στην απογραφή των ανέργων της Μεταμόρφωσης.
Κάθε Τετάρτη 6.30΄με 7.30΄ το απόγευμα , στο ισόγειο του Δημαρχείου Μεταμόρφωσης εκπρόσωποι της Επιτροπής ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για τις δράσεις της και τους βοηθούν να συμπληρώσουν το απογραφικό Δελτίο .
Η Επιτροπή Ανέργων συνεργάζεται με την Επιτροπή Ενάντια στο Χαράτσι και μαζί με άλλους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ένα ισχυρό ανεξάρτητο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης με στόχο την έμπρακτη συμπαράσταση σε όσους πλήττονται από την οικονομική κρίση αλλά και την οργάνωση της εξασφάλισης των αναγκών τους στους τομείς της διατροφής ,της ιατρικής και φαρμακευτικής περίθαλψης, της εκπαίδευσης των παιδιών τους και του πολιτισμού.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ