Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Δύο μαθητές διακρίθηκαν σε πανελλήνιους διαγωνισμούς

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Αμαρουσίου τίμησε

απόφοιτους του 7ου Γυμνασίου 

Στη γιορτή λήξης του σχολικού έτους του 7ου Γυμνασίου Αμαρουσίου και στη βράβευση εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, δύο απόφοιτων μαθητών για τις διακρίσεις τους σε πανελλήνιους διαγωνισμούς μαθηματικών και χορού, έδωσε το «παρών» δια εκπροσώπου του ο Δήμος Αμαρουσίου.

Στην αποχαιρετιστήρια γιορτή που προλόγισε ο Διευθυντής του 7ου Γυμνασίου Αμαρουσίου, Πατέρας Λάμπρος Ανδρεάκης, ευχήθηκε καλή πρόοδο στα παιδιά και στις τάξεις του Λυκείου, τιμώντας με την ευκαιρία τους δύο μαθητές της Γ’ τάξης, την Άννα Μαρία Φυσέκη, για τις πανελλήνιες διακρίσεις της σε μαθητικούς διαγωνισμούς, και τον Χαράλαμπο Σκούπα, για τη διάκρισή του σε πανελλήνιο διαγωνισμό κλασικού χορού.
Συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Φυσέκη προκρίθηκε στους μαθητικούς διαγωνισμούς «Θαλή» και «Ευκλείδη» μεταξύ 12.000 συμμετεχόντων, διακρίθηκε με την Α’ πανελλήνια διάκριση και με χρυσό μετάλλιο στην Ελληνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης» και κατέλαβε την πρώτη θέση στον προκριματικό διαγωνισμό νέων στην κατάταξη για την Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων.
Για τις πολλαπλές εντυπωσιακές διακρίσεις της στη Μαθηματική Επιστήμη και την τιμητική για την πόλη μας και την Πατρίδα μας συμμετοχή της στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα ως κορυφαία, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αμαρουσίου, κ. Θεοδόσης Τόλιας, εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Πατούλη απένειμε στη μαθήτρια τιμητική πλακέτα.
Ο Χαράλαμπος Σκούπας, έλαβε μέρος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κλασσικού Χορού «Τερψιχόρης Έργα» που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 7 και 8 Απριλίου όπου οι κριτές χορευτές της Όπερας του Παρισιού του απένειμαν το πρώτο βραβείο. Για την κατάκτηση του Α’ Βραβείου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμού Κλασικού Χορού που τιμά τη σχολική κοινότητα και την πόλη του Αμαρουσίου, στο νεαρό μαθητή απενεμήθη, αντίστοιχα, τιμητική πλακέτα, συνοδευόμενη από τις ευχές του Δημάρχου για ακόμη σπουδαιότερες διακρίσεις.
Το πρόγραμμα της γιορτής περιελάμβανε, επίσης, μουσικοχορευτικά δρώμενα από τις μαθητικές ομάδες του σχολείου, ενώ προβλήθηκαν φωτογραφίες και προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα μαζί με ευχές για καλό καλοκαίρι.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ