Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια ευχάριστη “Οδύσσεια”

στην Αγία Παρασκευή

Την Πέμπτη 7 Ιουνίου στο θεατράκι του 2 Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, παρουσιάστηκε από τα μέλη του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου για ΑμεΑ και την Παιγνιοθήκη Αγίας Παρασκευής,  η θεατρική παράσταση «Οδύσσεια».
Στην πολύ επιτυχημένη αυτή εκδήλωση  παρευρέθηκα Δημιοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλοων και φορέων, πολλοί γονείς και φίλοι.Ο Αντιδήμαρχος κ. Κωβαίος παρουσίασε τα προγράμματα του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, τονίζοντας πως το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι είναι πρότυπο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης.

Τέλος, ευχαρίστησε θερμά και εκ μέρους του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής κ. Ζορμπά τις εθελόντριες της Παιγνιοθήκης για την εθελοντική προσφορά και για την άριστη συνεργασία τους με τη Διεπιστημονική Ομάδα του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου.
Η Διεπιστημονική Ομάδα του Εργαστηρίου, αποτελούμενη από την Κοινωνική Λειτουργό κα. Καρβέλη ,την Καθηγήτρια Ειδικής Φυσικής Αγωγής κα. Στροφύλλα και τον Μουσικό κ. Μπούρα, παρείχε καθ’ όλη τη διάρκει της διαδικασίας ψυχοκοινωνική υποστήριξη στα μέλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ