Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ο Δήμος ευχαριστεί θερμά συλλόγους και φορείς για την ευαισθησία τους

Δημοσιεύθηκε

στις

“Ομπρέλα” γύρω από άστεγο Μαρουσιώτη

Άμεση ήταν η ανταπόκριση συλλόγων και φορέων της πόλης στο κάλεσμα της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Αμαρουσίου να συνδράμουν υποστηρικτικά στο έργο της υπηρεσίας στην περίπτωση ενός άστεγου και ανασφάλιστου πολίτη με βεβαρημένη υγεία. Η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Αμαρουσίου συνεπής προς το κοινωνικό της έργο περιέθαλψε τον ασθενή συμπολίτη μας και επιμελήθηκε ώστε να νοσηλευθεί και να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του. 

Στο δελτίο τύπου του Δήμου αναφέρονται τα εξής: “Η κινητοποίηση των ενεργών πολιτών σε πράξεις ανθρωπιάς και ευαισθησίας αποδεικνύει έμπρακτα ότι σε μία δύσκολη εποχή για όλους, μπορούμε ενώνοντας τις δυνάμεις μας να προσφέρουμε χέρι βοήθειας και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται. Μπορούμε να απλώσουμε δίχτυ προστασίας και υποστήριξης, ώστε κανένας να μην στερείται τα απαραίτητα για την αξιοπρεπή διαβίωση του.       
Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στον Αντιπρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου, Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νίκο Κάββαλο, ο οποίος πέρα από την ευθύνη την οποία ανέλαβε στη διεκπεραίωση των γραφειοκρατικών ζητημάτων, προσέφερε στέγη και τροφή στον ανήμπορο συμπολίτη μας στην ιδιωτική του επιχείρηση.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνει ο Δήμος Αμαρουσίου προς:
– Την ενορία του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου    
– Την ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου
– Το Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αμαρουσίου «Η Αγία Μαρίνα»
– Τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αμαρουσίου
– Τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Αναβρύτων «Τα Ανάβρυτα»                   
– Το Σύλλογο Οιτυλιωτών Λακωνίας
– Τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αναβρύτων «Ο Άγιος Δημήτριος»          
– Το τοπικό γραφείο τελετών «Ο ΜΥΣΤΡΑΣ».
Οι παραπάνω σύλλογοι και φορείς με την προσφορά οικονομικής ενίσχυσης συνέβαλαν ώστε να καλυφθούν τα έξοδα της κηδείας του συμπολίτης μας, όταν τις προηγούμενες ημέρες έχασε τη μάχη με τη ζωή”.       
Ο Δήμος Αμαρουσίου απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους ενεργούς ευαισθητοποιημένους πολίτες να γνωστοποιούν στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου περιπτώσεις συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη τη βοήθεια και την υποστήριξη μας.        
 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ