Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

“Ζούμε σε μια κοινωνία φοροεπιδρομών”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ενημερωτική ημερίδα για το ειδικό

τέλος ακινήτων στη Νέα Φιλαδέλφεια

Με επιτυχία διεξήχθη η ενημερωτική ημερίδα, για το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου στο χώρο του ΠΠΙΕΔ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Η ημερίδα αποτέλεσε πρωτοβουλία της Δημάρχου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, κας Έφης Γαϊτανά-Αποστολάκη και είχε ως στόχο την ενημέρωση των δημοτών σχετικά  με τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος και ο δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, κατά της έκτακτης εισφοράς για τα ακίνητα, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Πλήθος κόσμου κατέκλεισε το χώρο του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελλήνων της Διασποράς, προκειμένου να παρακολουθήσουν τις ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις των ομιλητών, αλλά και να υπογράψουν το ομαδικό εξώδικο του δήμου προς τη ΔΕΗ.
Οι ομιλητές ήταν οι κ.κ.:
•Ιωάννης Αδαμόπουλος, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
•Γεωργιος Νούλας, Επιστημονικός Σύμβουλος Δημάρχου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω.
•Μιχάλης Κουτσάκης, Πρόεδρος Επιτροπής Αλληλεγγύης, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος.

Η Δήμαρχος ανέφερε μεταξύ άλλων, στο χαιρετισμό της τα εξής:
«Η πραγματικότητα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.  Η κοινωνία μας έχει μεταλλαχτεί σε μία κοινωνία «φοροεπιδρομών», «έκτακτων εισφορών» και «περικοπών μισθών».  Η αλήθεια, δε μπορεί να κρυφτεί, η  οποία είναι μία και είναι ωμή.
Ο κεφαλικός φόρος, μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ είναι και σκληρός, και βάναυσος και πιθανότατα αντισυνταγματικός, γι αυτό ως προτεραιότητα έθεσα τη συμπαράσταση του Δήμου μας στην εκδίκαση της προσφυγής του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, στο Συμβούλιο της Επικρατείας, στις 2 Δεκεμβρίου.».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ