Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ανακοίνωση του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ενημέρωση για τα προγράμματα επιμόρφωσης

O Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης ενημερώνει τους δημότες με ανακοίνωσή του τους δημότες, μετά το μεγάλο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε για τα προγράμματα επιμόρφωσης του Δήμου, τόσο για την εξέλιξη στο θέμα εκμάθησης Η/Υ,(βασικές δεξιότητες Η/Υ – χρήση και λειτουργία των MIDI και AUDIO SEQUENCER – PHOTOSHOP – ACCESS), όσο και για τις διάφορες εικαστικές και όχι μόνο δραστηριότητες που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν το έτος 2011-2012.

Η συνέχεια της ανακοίνωσης είναι η εξής: “Για  τα προαναφερόμενα προγράμματα αλλά και για τον κύκλο των γενικών δραστηριοτήτων που είχε ανακοινωθεί (Σχεδίαση Ιστοσελίδων – Corel Draw – Τυφλό σύστημα δακτυλογράφησης – Αγγλικά Γαλλικά για ενήλικες – Κατασκευή Φο-μπιζού – Αισθητικής Μακιγιάζ – Μανικιούρ Πεντικιούρ – Αγιογραφία για Ενήλικες – Κοπτική – Ραπτική – Πλεκτική με πλεκτομηχανές), υπεύθυνη για την υλοποίηση είναι η Περιφέρεια (Περιφερειακό ΚΕΚ Αθηνών).
Παρά τις συνεχείς τηλεφωνικές οχλήσεις και γραπτές αναφορές προς τον Πρόεδρο του Περιφεριακού ΚΕΚ Αθηνών, τόσο από τον Πρόεδρο του ΚΟΙ.Π.Α.Π. κο Νικολιδάκη Κωνσταντίνο, όσο και από τον Δήμαρχο κο Φωκιανό Δημήτριο, δεν έχουμε ακόμη λάβει σαφή και υπεύθυνη απάντηση για το πότε θα πραγματοποιηθούν τα προγράμματα στο Δήμο μας.
Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό ότι λόγω μη πληροφόρησης μας πάνω στο θέμα, αδυνατούμε να απαντήσουμε και εμείς με τη σειρά μας με σαφήνεια στις πυκνές ερωτήσεις του κοινού, με αποτέλεσμα να δημιουργείται άθελα μας δυσπιστία και σύγχυση.
Οφείλουμε ωστόσο να ζητήσουμε την κατανόηση σας για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε και θα θέλαμε παράλληλα να σας διαβεβαιώσουμε πως θα προβούμε στις όποιες κινήσεις κριθούν αναγκαίες και απαραίτητες για τη διασφάλιση της έναρξης και ολοκλήρωσης των εν λόγω σεμιναρίων.
Ελπίζουμε παράλληλα οι τελικές αποφάσεις των υπευθύνων του ΚΕΚ, να δώσουν την ευκαιρία σε όλους όσους επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέους και καινοτόμους τομείς και κλείνουμε με τη δέσμευσή μας να πράξουμε τα δέοντα προς αυτή την κατεύθυνση.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση λάβουμε σχετική ενημέρωση από το ΚΕΚ, το οποίο έχει και την πλήρη ευθύνη για την διεξαγωγή των προγραμμάτων, θα φροντίσουμε να ενημερωθείτε.
Τέλος θέλουμε να σας γνωρίσουμε ότι ο Δήμος δραστηριοποιείται στην κατεύθυνση υλοποίησης των προγραμμάτων «ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ» του Υπουργείου Παιδείας, που θα  χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ και αφορούν γνωστικά αντικείμενα, αντίστοιχα των μαθημάτων ΚΕΚ. Ο Δήμος έχει δηλώσει την συμμετοχή του στα προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας, τα οποία δεν έχουν ξεκινήσει”.
 

  

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ