Κοινωνία
Δήμος Ιλίου
Ενίσχυση των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης
Ο Δήμος Ιλίου συνεργάζεται με την Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως και ενισχύει οικονομικά το πρόγραμμα σίτισης και διανομής τροφίμων σε απόρους κατοίκους της πόλης, διαθέτοντας 20.000 ευρώ σε προμήθειες βασικών ειδών διατροφής.
Από την ενέργεια αυτή υπολογίζεται να ωφεληθούν, σε εβδομαδιαία βάση, 500 περίπου πολίτες του Ιλίου που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.
Την όλη διαδικασία συντονίζει Διαπαραταξιακή Επιτροπή Επισιτιστικής Υποστήριξης, σε συνεργασία με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρα και τους ιερείς των φιλόπτωχων ταμείων των 7 ενοριών του Δήμου.
Παράλληλα, ο Δήμος Ιλίου, στo πλαίσιο άσκησης της Κοινωνικής του Πολιτικής και προκειμένου να ενισχύσει τους οικονομικά ασθενέστερους πολίτες του, θα χορηγήσει τρόφιμα για τις γιορτές των Χριστουγέννων του 2011 σε άπορες οικογένειες και μέλη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις3 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας8 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός6 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων6 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν