Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Μια ακόμη εθελοντική δράση στον Άγιο Δημήτριο

Δημοσιεύθηκε

στις

«Δες το σήμα και καθάρισε»

Η Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αθήνας σε συνεργασία με το Δήμο Αγίου Δημητρίου και το ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5  με τη συμμετοχή ομάδων εθελοντών από το Δήμο και επικεφαλής τη Δήμαρχο κα Μαρία Ανδρούτσου, καθάρισαν πριν λίγες ημέρες τα σήματα του Κ.Ο.Κ. στην οδό Αγίου Δημητρίου.
Το ραντεβού δόθηκε το πρωί στην οδό Λουκή Ακρίτα & Αγίου Δημητρίου και η ομάδα των εθελοντών χωρίστηκε σε 4 συνεργεία που ανέλαβαν κάθε μια από τις 2 κατευθύνσεις: η μια από τη Λ. Ακρίτα προς το Δημαρχείο και η άλλη από τη Λ. Ακρίτα προς την οδό 25ης Μαρτίου.

Μέσα σε 3 ώρες όλα τα σήματα του Κ.Ο.Κ στην προκαθορισμένη ζώνη καθαρίστηκαν! Η δράση αυτή αποτελεί μόνο την αρχή για παρόμοιες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού της πόλης μας προκειμένου να μειώσουμε στο ελάχιστο τα  ατυχήματα που προκαλούνται από τη κακή αντίληψη και ορατότητα προς τα σήματα του Κ.Ο.Κ, προερχόμενη από τη φθορά που υφίστανται τα τελευταία χρόνια με αυτοκόλλητα και λοιπούς ρύπους.
Ισχυρό παρών έδωσε με τη  συμμετοχή της η Εθελοντική Ομάδα Πρασίνου-Περιβάλλοντος της παράταξης “Αλλάζουμε την Πόλη”, το περιβαλλοντικό σωματείο Υληωρός  και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Αγ. Δημητρίου. “Στόχος μας είναι το θετικό αποτέλεσμα και το αμείωτο ενδιαφέρον των πρωτεργατών, να συμπαρασύρει και άλλους ευαισθητοποιημένους συνδημότες μας σε παρόμοιες, απλές εθελοντικές δράσεις οι οποίες έχουν τη δυνατότητα πραγματικά να αλλάξουν την καθημερινή μας ζωή” αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

 

 

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ