Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Συνεργασία Αρχιεπισκοπής και Δήμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Συμμαχία για τη σίτιση αστέγων και απόρων στην Αθήνα

Συμμαχούν στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, το Κέντρο Υποδοοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) και ο τομέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Με αυτόν τον τρόπο το πολύπλευρο έργο της Αρχιεπισκοπής με την οποία το Κ.Υ.Α.Δ.Α. έχει μνημόνιο συνεργασίας, πραγματώνεται ακόμη μια φορά, σε επίπεδο πρόνοιας, φιλανθρωπικής επικουρίας και αρωγής υπέρ των ασθενέστερων, ώστε να αντιμετωπισθούν κοινωνικά και οικονομικά  προβλήματα, με ευαισθησία και σύνεση, να δοθεί  διέξοδος και ελπίδα σε συνανθρώπους μας σε ανάγκη.
Η Ιερα Αρχιεπισκοπή Αθηνων, αλλά και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα  Κ. Γιαννοπούλου, ανταποκρινόμενοι με ευαισθησία σε μια κρίσιμη καμπή για τη συνέχιση του θεσμού της σίτισης στο Κ.Υ.Α.Δ.Α. προσφέρουν τη βοήθειά τους για την κάλυψη του βραδινού γεύματος απόρων και αστέγων της πόλης.
Πιο συγκεκριμένα με εντολή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου η Φιλανθρωπική Εταιρεία «Αποστολή» της οποίας είναι Πρόεδρος, θα  διαθέτει μέχρι την 31η Αυγούστου 400 μερίδες φαγητού, ενώ άλλες 400 μερίδες θα παρέχονται από τις Κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα. Η συνεργασία θα δώσει τον απαραίτητο χρόνο για να ομαλοποιηθεί αδιάκοπα η παροχή σίτισης και παράλληλα ανοίγει νέους δρόμους στις σχέσεις της Αρχιεπισκοπής, της «Αποστολής» και του Δήμου Αθηναίων.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ