Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Το πρόγραμμα των εορτασμών το Δεκαπεντάγουστο

O Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα) στον Πράσινο Λόφο Ηρακλείου Αττικής με την ευκαιρία της εορτής της Κοιμήσεως της Παναγίας,  πανηγυρίζει κατά το εξής Πρόγραμμα:

Κυριακή 14η Αυγούστου  ώρα 7 π.μ. Όρθρος, θεία Λειτουργία, Αρτοκλασία και θείο Κήρυγμα, στο τέλος δε πάνδημο Μνημόσυνο των Ευεργετών και Κτιτόρων του Ναού.  

Κυριακή 14 Αυγούστου ώρα 7.30 μ.μ. Πανηγυρικός Εσπερινός με  Αρτοκλασία και θείο Κήρυγμα.  

Κυριακή 14 Αυγούστου ώρα 11 μ.μ. έως 5 π.μ. της Δευτέρας 15ης Αυγούστου, Κατανυκτική Ολονυκτία, σύμφωνα με την μοναστική τάξι, και ψαλμωδία των Εγκωμίων της Κοιμήσεως, μπροστά στον Επιτάφιο της Παναγίας από την Ενοριακή Χορωδία Γυναικών.   Δευτέρα 15 Αυγούστου, από ώρας 7 π.μ., Μεσονυκτικό, ο Όρθρος και η Πανηγυρική, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της εορτής, με Αρτοκλασία και θείο Κήρυγμα, στην οποία θα προΐσταται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.κ. Κωνσταντίνος. 

Το απόγευμα, ώρα 7, Εσπερινός και η Περιφορά της ιεράς Εικόνος και του Επιταφίου της Θεοτόκου, γύρω από τον ιερό Ναό, δια των οδών Ευτυχίας, Ματρόζου, Βίτσι (Κοιμήσεως Θεοτόκου), Κολοκοτρώνη, και Ευτυχίας, με την επιστροφή Παράκλησι της Παναγίας.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ