Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ένα ελληνικό μουσικό ταξίδι

Δημοσιεύθηκε

στις

Πραγματοποιήθηκε η γιορτή των

Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αμαρουσίου

Ένα ταξίδι γεμάτο με χρώματα, ήχους και φορεσιές από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας ετοίμασαν τα παιδιά των δημοτικών παιδικών σταθμών για το πλήθος των θεατών που βρέθηκε στη γιορτή που διοργανώθηκε στο κεντρικό γήπεδο αντισφαίρισης του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αμαρουσίου (Ο.Α.Κ.Α) με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της φετινής χρονιάς.

Τους εκατοντάδες μικρούς χορευτές θαύμασε, μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης, χαρίζοντάς τους το πιο θερμό του χειροκρότημα. Στη φετινή γιορτή των παιδικών σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου, οι θεατές, συγγενείς και φίλοι, καμάρωσαν τα παιδιά τους να χορεύουν συρτό, τσάμικο, καλαματιανό, πεντοζάλη… και μέσα από το τραγούδι και το χορό να ζωντανεύουν τη διαχρονικότητα των εθίμων και της παράδοσης του τόπου μας.

Τους πρωταγωνιστές της όμορφης εκδήλωσης συνεχάρη δια μικροφώνου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης, αναφέροντας με την ευκαιρία ότι η Δημοτική Αρχή θέτει τη λειτουργία πρότυπων παιδικών σταθμών πρώτη στη λίστα των προτεραιοτήτων της και θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να στηρίζει τις οικογένειες, πολύ περισσότερο στη δύσκολη αυτή συγκυρία. Με την ευκαιρία της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στους παιδικούς σταθμούς για την πολύτιμη προσφορά τους προς τα παιδιά φροντίζοντας να περνούν όμορφα και δημιουργικά. Μαζί με το Δήμαρχο το “παρών” στη γιορτή των παιδικών σταθμών του Δήμου έδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, και Δημοτικοί Σύμβουλοι

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ