Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Δήμος Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση του Δημάρχου με

το σύλλογο Αγίου Νικολάου – ΚΑΤ

Την προοπτική λειτουργίας μονάδας του Οργανισμού για την Καταπολέμηση των Ναρκωτικών (Ο.ΚΑ.ΝΑ) στο νοσοκομείο ΚΑΤ βάσει δρομολογούμενου σχεδίου του υπουργείου Υγείας, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, συζήτησαν με το Δήμαρχο Αμαρουσίου, κ. Γιώργο Πατούλη, οι εκπρόσωποι του περιβαλλοντικού, εξωραϊστικού και πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Νικολάου – ΚΑΤ Αμαρουσίου στη διάρκεια συνάντησης που είχαν στο Δημαρχείο της πόλης.

Τα μέλη του συλλόγου, εκπροσωπώντας τους κατοίκους της περιοχής, εξέφρασαν τις ανησυχίες τους σχετικά με τον τρόπο και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα λειτουργήσει η μονάδα του Ο.ΚΑ.ΝΑ στο νοσοκομείο, στην περίπτωση που το σχέδιο επιβεβαιωθεί. Ο κ. Πατούλης, από την πλευρά του, τους ενημέρωσε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από το αρμόδιο υπουργείο και τους διαβεβαίωσε ότι θα διερευνήσει περαιτέρω το θέμα.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να εξετάσουν τις επόμενες ενέργειές τους σε νεότερη συνάντησή βάσει και των νεότερων δεδομένων που θα έχουν στη διάθεσή τους.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ