Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Μεγάλη συμμετοχή στο παιχνίδι που διοργάνωσε ο ΦΟΝΙ

Δημοσιεύθηκε

στις

Σαφάρι για την

εύρεση του…

θησαυρού στη Νέα Ιωνία

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στις 7 Μαΐου το Κυνήγι του Θησαυρού που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Φυσιολατρικός Όμιλος Νέας Ιωνίας (ΦΟΝΙ).

Στο διασκεδαστικό παιχνίδι έλαβαν μέρος 22 ομάδες αποτελούμενες από μαθητές δημοτικών, γυμνασίων, λυκείων καθώς και από το Γυμναστικό Σύλλογο “Ανατολή”, οι οποίες ξεχύθηκαν από νωρίς το πρωί στους δρόμους και κοινόχρηστους χώρους της πόλης προσπαθώντας να ξεπεράσουν μια σειρά δοκιμασιών ώστε να φθάσουν πρώτες στο..θησαυρό. 

Την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα από το 4ο Δημοτικό Σχολείο της Ελευθερούπολης με την ονομασία “Τσαούσηδες”, δεύτερη ήταν η ομάδα “Ό,τι να Είναι” του 5ου Γυμνασίου και τρίτη η ομάδα από το 3ο Λύκειο με την ονομασία “Πειρατίνες”.

Το κύπελλο σχολείων απονεμήθηκε στο 4ο Δημοτικό Σχολείο που συμμετείχε  με τις περισσότερες ομάδες και κατέκτησε την πρώτη θέση στο Κηνύγι του Θησαυρού. Τα κύπελλα και μετάλλια απένειμαν ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κ. Ηρακλής Γκότσης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Όλγα Κατημερτζή και Γιάννης Κολμανιώτης και ο Πρόεδρος του Φυσιολατρικού Όμιλου, κ. Στέφανος Λιβέρης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ