Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Εμπορικός Σύλλογος Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Πέμπτη ξεκινάει

το πασχαλινό ωράριο

Σε εορταστικούς ρυθμούς έχει αρχίσει να κινείται η αγορά της Νέας Ιωνίας και των υπόλοιπων εμπορικών περιοχών της Αθήνας ενώ το καθιερωμένο πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων ξεκινάει την Πέμπτη 14 Απριλίου.

Τα μαγαζιά την Πέμπτη και την Παρασκευή 15 Απριλίου θα ανοίξουν από τις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 9 το βράδυ, ενώ το Σάββατο του Λαζάρου 16 Απριλίου θα μείνουν ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα.
Από την Μεγάλη Δευτέρα ως και τη Μεγάλη Πέμπτη τα καταστήματα θα μείνουν ανοιχτά από τις 09:00 π.μ. έως και τις 21:00, ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή θα ανοίξουν στη 1 το μεσημέρι μετά την αποκαθήλωση και θα κλείσουν στις 19:00. Τέλος, το Μεγάλο Σάββατο θα ανοίξουν στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 3 το απόγευμα.
Την Δευτέρα 25 Απριλίου τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά και θα επαναλειτουργήσουν κανονικά από την Τρίτη 26 Απριλίου.
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου εύχονται σε όλους τους πολίτες ολόψυχα χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία και οικογενειακή ευτυχία 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ