Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Χαϊδάρι: Απελπισμένη γυναίκα έκλεψε τσάντα και πήγε να ψωνίσει σε σούπερ μάρκετ

Δημοσιεύθηκε

στις

Η γυναίκα έσκυψε το κεφάλι και είπε στους αστυνομικούς “δεν είχα χρήματα να ψωνίσω τρόφιμα για το σπίτι”, όταν συνελήφθη για κλοπή τσάντας. Τελικά καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο σε μικρή ποινή με ανασταλτικό αποτέλεσμα.

“Χρειάζεται τη βοήθεια της κοινωνικών θεσμών, είναι πραγματικά φτωχή”, είπε στο “Χαϊδάρι Σήμερα” αστυνομικός που τη συνέλαβε, μια στην τοπική μας κοινωνία πρόσωπα και καταστάσεις είναι συχνά γνωστά.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου η γυναίκα μπήκε σε ένα τοπικό κατάστημα ηλεκτρικών ειδών με σκοπό να βρει έναν τεχνίτη για να της επιδιορθώσει βλάβη στο σπίτι. Τη στιγμή εκείνη ο καταστηματάρχης ήταν απασχολημένος με την εξυπηρέτηση μιας πελάτισσάς του. Η 64χρονη αντίκρισε πάνω στον πάγκο μια γυναικεία τσάντα και μπήκε σε πειρασμό. Την πήρε και έφυγε. Η τσάντα περιείχε το ποσό των 100 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Αμέσως πήγε σε ένα σούπερ μάρκετ, όπου αγόρασε τρόφιμα και είδη για το σπίτι.

Στο μεταξύ στο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών επικράτησε αναστάτωση, όταν η 35χρονη πελάτισσα αντιλήφθηκε πως η τσάντα της έκανε φτερά. Ο καταστηματάρχης έλυσε εύκολα το πρόβλημα, αφού ο χώρος διαθέτει κάμερα καταγραφής κλειστού κυκλώματος. Από το οπτικό υλικό διαπιστώθηκε ότι την είχε πάρει η 64χρονη και κάλεσαν την Αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα αυτή εντοπίστηκε από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ και συνελήφθη. Συνοδεία αστυνομικών πήγε στο σπίτι της και παρέδωσε την κλεμμένη τσάντα, από το περιεχόμενο της οποίας έλειπαν τα μισά χρήματα, περίπου 50 ευρώ, όσος και ο λογαριασμός του σούπερ μάρκετ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία με την κατηγορία της κλοπής. Αφού πέρασε όλη τη νύχτα στα κρατητήρια, το πρωί της Τρίτης 20 Οκτωβρίου οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και ακολούθως στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο μηνών με τριετή αναστολή και άσκησε έφεση. Να σημειωθεί πως έχει λευκό ποινικό μητρώο και ποτέ ξανά δεν απασχόλησε τις αρχές.

Πηγή: xaidarisimera.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ